Aj stari ne s..i,koji wlan,da bi ti taj wlan radia moraš nać wlan moden koji je nezaštićen,a to je jedan na 200,jer danas svak zaštiti svoj wlan od neželjeni upada,a da bi ti navigacija radila moraš imat nekakav paket preko kojeg skidaš podatke,a to košta,po meni surfanje (što se tiče mobitela) ispod 3.5'' je samo tlačenje i improvizacija,ja na svom 3 kompu koji je 15'' ekran,neman gušta surfat.
A šta se tiče navigacije lijepo uzmeš od garmina za 1500kn vrhunsku,mobitel je za telefoniranje i eventualno u zadnje vrijeme i slikavanje,sve ostalo je improvizacija.
A šta se tiče nokia to su tako precjenjeni aparati,evo sad kad dođe u t-mobile c902i na flex150 neće bit skuplja od 1300-1600kn šta je 2k manje od n95,a mob je 5 puta lipši i kvalitetniji,nama na servis tjedno dođe 2-3 n95,šta je katastrofa za tu cjenu,a o bateriji neću ni govorit,ako izdrži dan ipo to je ludilo.
Samo mi sad nemoj muljat ti baterija traje 3,4 dana jer ti nevirujen i te gluposti moš pričat nekom drugom,ja radim s mobitelima i znam o čemu pričam,uostalom ista ti je to stvar kao i s autima,japanac je uvik kvalitetniji od bilo kojeg euro auta.
Zatoplz
SE rox >>>>

plz
Odgovori uz citat
Bookmarks