Ako sam nov,neznači da neznam,šta se tiče n95-ce samo želim reći previše para daš a nedobiješ aparat koji vrijedi toliko.
Sad ću ti nešto reć što možda i nisi znao,ove informacije su od osobe koja radi za NOKIU HR i ja zbog toga nisam simpatizer nokie.
Nokia već par godina ne testira svoje uređaje na kvalitetu,što je prije uredno radila i dok je to radila osobno sam je koristio od 1999-2004,evo da ti objasnim šta rade,recimo to ovako ako si ti recimo veliki prodavač (t-mobile,vodafone itd..) i naručiš 100 000 nokia,oni ti pošalju prije 100 002 prije (jer su testirali) a sad 100 015 (jer ne testiraju),ovaj višak se šalje radi evenutalni grešaka aparata te prava korisnika na novi u roku 3 dana,i ove brojke su okvirne,znači moguća su mala odstupanja.
Ono što me živcira je ta pokvarena europska politika ''rezervnih djelova'',stari moj toga kod japanaca nema i zato ih volim.
Evo u prilog ovoga gore ću ti reć na današnji dan u T-centru di radim,provjerio sam u našoj bazi koja evidentira uređaje zaprimljene na servis koliko koji uređaja ima,od 87 uređaja koji su trenutno na servisu stanje je slijedeće:
52 nokie (7 x N95 i od toga 2 N95 8gb)
26 samsunga
6 motorola (kojih gotovo i nema u t-mobile ponudi,inače jako nekvalitetni aparati,jadniji i od nokie,jako se slabo prodavaju)
3 SE (2 x k510i i k610)
eto toliko od mene,btw i dalje ostajem pri svome mišljenju da je surfanje na 2.8'' improvizacija surfanja te da užitak surfanja nije ni blizu onom kad surfaš na 21'',te da je stoga kao takav nepotreban osim u situacijama kad ti je prijeko potreban,e-bankarstvo,e-mail,a za to mi je dovoljno 25 MB koji u t-mobile košta samo 25kn.
Eto pozdrav svima :-)

Odgovori uz citat

)
Bookmarks