i ja imam skoro 25, i radim *ebeno odgovoran posao, i imam soli u glavi a bome mi nit kucnog odgoja ne manjka.. pa opet psujem k'o kocijas, i gore! ali nikada ne prelazim neke odredjene granice! a to vise nema veze niti s kulturom, niti s odgojem, niti s godinama, ima veze jedino i iskljucivo sa samokontrolom! emocionalna inteligencija! a tu mnogi padaju, pa cak i oni najobrazovaniji..

sad sam i ja, doduse, kriva sto sam na svojevrsan nacin krenula s nekim prodikama i ispiranjem mozga Mobyu ono sto je trebao biti savijet pretvorilo se u karakteriziranje Mobya kao nekoga tko on zasigurno nije! prateci njegovo pisanje ne samo po ovome forumu vec i po ostalima ja znam da je taj covjek kulturan, obrazovan i na mjestu! i ovo sto mu se zalomilo niej praksa, vec eto, zayeb koji nam se svima moze desiti! tak da u ovoj prici i nije Moby negativac, nego je naletio na neko razmazeno iskompleksirano deriste koje paznju privlaci prijetnjama i svojevrsnim ispoljavanjem moci preko drugih, mocnijih organa..

ukratko:
1) nemojte psovati, em sto je primitivno, moze vas dovesti u neugodnu situaciju (ovo usput govorim i smaoj sebi, da ne bi bilo da sam licemjerna)
2) Moby, nemoj se previse sekirati jer prekrsaj nije strasan.. (osim ako si vec imao srazova s doticnim korisnikom koji te prijavio, a nagadjam da nisi)