Izvorno postao
mble127
Lijepo piše o čemu je ovaj dio foruma:
"Mobilni Operateri
T-mobile # VIPnet # Tele2 # strani operateri # kvaliteta usluge, ponude, događanja...."
Znači, od ovoga gore što piše da bi ovaj dio foruma trebao biti o, ova tema zadovoljava:
- sam naslov: "Mobilni Operateri"
- podnaslov: Tele2
- podnaslov: događanja (jer najveći događaj za operatera su njegova fin izvješća)
Ne znam zašto to tebe toliko smeta ako mi želimo raspravljati o tele2 i tome kako je njima u Hrvatskoj.
A prije si bio pitao:
"dobro koliko vas ima dionice t2 pa da vas zanima koliko su u gubitku ili dobitku??!!cemu ovo raspravljati??!!!sto vas toliko zabrinjava u tome???!!!
daj nek mi netko kaze sto njega najvise tišti u tome sto t2 radi u gubicima???dajte nesko konkretno..ili zatvorimo ovo...."
Mislim da bez obzira na to tko ima dionice od tele2 ili nema (neki mozda i imaju), tele2 (a i ostali operateri) su operateri koji djeluju na području Republike Hrvatske, i dana im je koncesija Hrvatske države - znači SVIH NAS, kroz određene institucije, zakone isl.
Zato mislim da je svima u interesu znati koliko i što i kako radi neki operator:
- bilo da daje povoljne usluge (pa nam je cilj da još više radi, da dobro radi i donese još investicija u Hrvatsku, te da svi imamo koristi od toga),
- bilo da krši zakon te da onda ukažemo na to da se kazni kako nam ne bi narušavao životni standard.
Nadam se da ti je objašnjenje zadovoljavajuće.
Bookmarks