Ručno pokreni setup. Možda nema autostart....
Ručno pokreni setup. Možda nema autostart....
Sony SLT-A77, A900, Sigma 18-200, Minolta 50/1.7, Samyang 8mm, HVL-F56M, Arax 35/2.8 T/S; 80/2.8 T/S
Sony 24-70ZA/2.8, Sony 70-200/2.8G, Sony 16/2.8, Sony 50/2.8 makro, HVL-58M (2)
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Evo, probala sam danas na poslu. Kad stavim CD pojavi se onaj prozorcic i ima ponudjeno "Open folder to view files...", "Take no action" i "Burn...". Znaci, ne pokrene se automatski kako bi trebao. Kad kliknem na "Open folder..." otvori se i nema nista u njemu. Kao da je potpuno prazan CD. Da odem tamo gdje sam kupila fotic pa da reklamiram CD? Jel nema to na netu da si ustedim vrijeme? Ocito je neka falenka na CD-u.
A što je na tom CD-u što ti istinski treba sa njega? Uputstvo si dobila, a sve ostalo možeš skinuti sa neta, što će biti jednake ili veće kvalitete nego li je ponuđeno. Prema tome nemoj se (barem po mom sudu) niti zamarati sa zamjenom CD-a nego koristi programe koje imaš na vlastitom računalu.
Camera Obscura - the best camera ever :)
Pa problem je u tome što uopće ne znam što ima na CD-u kad ga ne otvara kod kuće, a na poslu kad otvori je prazan. A na kompu nemam nikakvih programa za fotografije. Ovo mi je prvi digitalni fotoaparat i ne znam kakve programe trebam za njega. Valjda je na njemu neki program preko kojega se fotografije prebace u komp.
Ako na računalu imaš Windowse XP aposlutno nikakav program, ponavljam nikakav program ti nije potreban za prebacivanje slika sa aparata na komp. Prvi put kada priključiš aparat na računalo pomoću USB kabela on će ga prepoznati kao eksternu memoriju.
Od programa za pregled slika preporučam ti IRFAN VIEW koji je besplatan i sasvim uredno obavlja posao, a može ti služiti i za osnovnu obradu slika: podešavanje kontrasta , svjetline, saturacije, unsharp maska i sličnog.
Stoga ne brini se za CD nego počni fotkat i pošalji koji link: da vidimo djela!![]()
Camera Obscura - the best camera ever :)
Bookmarks