Jel bi to moglo ovako nekako?
Nemam pojma o umrežavanju, ali mi ovaj članak liči na to što bi ti htio napraviti.
Dakle, htio bih se umrežiti sa bratićem koji živi 100m od mene. Ja imam DSL i htio bih as umrežiti da oboje idemo na net sa mojeg routera.
E sad me zanima sta mi je sve potrebno da bi to uspio napraviti? Da li samo bežične mrežne i Access Point ili još nešto više? Ja sam spojen žičano na net.
Ja bih vas zamolio da mi malo pojaqsnite kako bi to najlakše bilo izvedivo i koje su komponente potrebne..Thx
Jel bi to moglo ovako nekako?
Nemam pojma o umrežavanju, ali mi ovaj članak liči na to što bi ti htio napraviti.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
pa dosta je jednostavno, samo je stvar u tome da ces morati kupiti ap koji ima malo jači domet jer je us stvarnosti zbog smetnji domet puno manji od onog koji pise na kutiji...ugl. kad kupis acess point, imas jednostavne upute kako ga konfigurirati i zaštititi mrežu i onda se bratić i ti smao spojite na taj ap ili router...
After all...
Ovaj link ne pomaže previše..
A AP već imam i ima 100m indoor i 400m outdoor dometa..samo me zanimalo kako spojit to sve..al ok, budem prosurfao još..
Bookmarks