da li se moze iskljuciti automatsko zakljucavanje tipkovnice i kako
da li se moze iskljuciti automatsko zakljucavanje tipkovnice i kako
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
pozz ekipa
nokia e 71 napravio sam kodiranje memorijske kartice i poslje odmah odkodirao karticu ali sad neke fajlove slike ili video na kartici ne cita i tako dalje..
znaci nije sim lok nego kodiranje kako to rijesiti potrazio sam po forumu ali nisam nasao
i jos jedno dali ima neki program za viruse koji ce mi stiti mob dok sam preko wlana spojen na net
hvala unaprijed
Zadnji uredio puma29 : 11-01-2010 u 17:15
Pitanje za VoIP na E71
Sve sam podesio, radi ko urica, ali nakon obavljenog voip poziva ne prekida se konekcija na wireless makar je u SIP postavkama podešeno da se spaja "on demand":
Veza je aktivna i ikona je tu. Ako ubijem vezu, ona se svejedno uspostavlja nakon par sekundi:
Zapravo, ni neznam kako isključiti tu vezu osim restartanjem moba
edit: Treba otići u Internet telephone aplikaciju i manualno prekinuti vezu. Rješeno.
Zadnji uredio xlr : 16-01-2010 u 22:56
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
XLR, na slici se vidi da imate instalirane neke aplikacije na E71 koje ne mogu prepoznati, sa svojim skromnim znanjem (mislim na ikonice "N" desno od Opere, te "CNS" ili slično desno od "N"-a)... O kojim se aplikacijama radi, ako nije tajna? Isto tako, kako ste dobili, nazovimo ga tako, battery status indicator iznad trake s ikonicama? Hvala puno na odgovoru.
Bookmarks