Vjerojatno si primijetio maleni luft između gornjeg reda tipkovnice i stakla ekrana, tamo vjerojatno ulazi. U Mobisu će ti ga očistiti, ali ne i zabrtviti. Ukoliko ti baš strašno ide na živce, upute za rastavljanje s neta, trunčica silikona i mirna ruka Svoj furam u onoj kožnoj torbici koja je došla u paketu i nisam primijetio ni zrno prašine u ekranu (nisam naknadno brtvio )
Meni je prašnati "zapuh" u gornjem lijevom kutu (kod indikatora signala). Moj je isto mažen i pažen u svojoj kožnoj navlaci ali eto, od prašine u đepu se nemože pobjeći.
Nije da zazirem od malo DIY ali jednostavno se iz principa ne želim igrat grunfa na mobu od 3000 kn s potpuno valjanom garancijom....

meni je bila prasina usla nakon tj. dana,furao u torbici i sve to..ali uslo par tockica,onak bas bode ..strasno,toliko o kvaliteti...ne mogu vjerovati da nokia jos nije to rijesila,a u mobis nisam htio nositi,jer kakva iskustva imam sa njima,jos bi pogorsali stvar..
rijesio ga iduci dan...
... tako da telefon ipak uskoro ide u mobis. Vidjet ćemo što će reć i što napravit. Možda ipak ima Boga pa neću morat ko mnogi pisat kako su j€%$#@ g0&%@ nego da je ekšli neko napravio svoj posao

Svakodnevno viđam 6300, 6500, 5310XM i 6288 koje žive u gorim uvjetima od moje pa uredno nemaju prašine pod staklom tak da niko nemože reć da je ta prašina čisto normalna stvar.