bok svima, jel je neko kupil ovaj mob u t-mobile-u i je otkljucan kod njih? vidim u vip-u je, al za t-mobile jos niko nije rekel...
bok svima, jel je neko kupil ovaj mob u t-mobile-u i je otkljucan kod njih? vidim u vip-u je, al za t-mobile jos niko nije rekel...
Da podignem pitanje, možda netko da odgovor iz prve ruke..
Usput me zanima zašto je razlika u cijenu između T-Mobila i Vipa tako velika:
2398kn u T-mobilu
3991kn u Vipu
Pretpostavljam da je u T-Mobilu zaključan pa zato, al tolka razlika mi je malo smiješna jer pretpostavljam da se mob može pomoću TurboSIM-a koristiti s drugim karticama..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Pozz,
Općenito su mobiteli u vipu puno skuplji od onih u t-mobileu, jer ovi u vipu nisu toliko brandirani kao ovi u t-mobileu osim onih vodafone modela, ali oni su onda jeftiniji.
P.S.
jedno pitanje, kupio sam E71 prije 7 dana u mobisu i primjetio da mi je na staklu ekrana s unutarnje strane otisak nečijeg prsta (ne vidi se jako, samo pod određenim kutem i to kada je svjetlo ekrana isključeno), i također kao da je staklo na desnom rubu isto s unutanje strane malo okrhnuto(točkica promjera 0.5mm), WTF, šta vi kažete, da li ima smisla otići se svađati s ovima iz mobisa da mi zamjene staklo ili da ga bar očiste?![]()
Zadnji uredio jay : 13-02-2009 u 16:20
WTF, prije tjedan dana sam ga u mobisu platio 3199kn?
Bookmarks