Čak ni ona animacija od Vodafonea kad se pali? Znam da sitničarim, ali stvarno sam alergičan na bilo kakav oblik brandinga![]()
Čak ni ona animacija od Vodafonea kad se pali? Znam da sitničarim, ali stvarno sam alergičan na bilo kakav oblik brandinga![]()
moje pitanje za vlasnike e71 je....
Kaj je s softverskom podrskom ??? Konkretno,da li bude tesko nace aplikacije za takav ekran,jer je wide ekran.....na dotsisu bas i nema puno aplikacija i tema za njega,dok za ove normalne ekrane ima sve i svasta....
podrška je jako dobro.
pogotovo zbog toga jer na E71 rade aplikacije koje rade i na N95/N82 (osim onih koje potražuju accelerometar) ili aplikacije za N73/n82
bez obzira što svi ti mobiteli imaju rezoluciju 240x320, a E71 320x240, aplikacije će raditi.
i da, E71 nema wide ekran, već je samo položen horizontalno
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
zahvaljujem članu 'Ico' na odgovoru.....
pitanje vezano uz e71 -
da li se na qwerty tipkovnici mogu pisati SMS jednom rukom?
da li je nedostatak igranja n-gage igrica na e71 veliki nedstatak ??
Thnx.
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
cak nema ni to, niti u meniju igdje to vidis, bas, je cist telefon, da cisci ne moze biti
@ nevidljivi, ima mogucnost snimanja i vrlo se lako snima, srednja tipkica sa strane, ali nisam ti jedino siguran koliko dugo moze snimat, ali znam da sugovorniku pusta stalno pistanje, tako da je normalan razgovor otezan
Bookmarks