na integruši bi svaki izlaz moral imati univerzalnu funkciju, no na nekim verzijama znaju biti dva predviđena samo za ulaz. uštekaj zadnje zvučnike u drugi đek, odaberi "rear" i testiraj
na integruši bi svaki izlaz moral imati univerzalnu funkciju, no na nekim verzijama znaju biti dva predviđena samo za ulaz. uštekaj zadnje zvučnike u drugi đek, odaberi "rear" i testiraj
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Točno - univerzalni su.
Izgleda da je problem u driverima (barem se nadam, da ne moram cijeli komp rastavljat i nosit matičnu na reklamaciju).![]()
Išao sam uštekavat crni konektor u jedan po jedan jack (ali dok su drugi konektori izvađeni) i gdje god uštekam počne mi blinkat taj konektor u setupu tj. skuži da mu je spojeno na taj izlaz. Također i za crni konektor. No, nakon što otkrije da ima nešto upiknuto na rear out i kad odaberem da je to rear out i spojim ostala 2 konektora, opet nema zvuka na tom izlazu. A kad je samo taj rear out spojen daje mi zvuk na njega. Čak i kada zamijenim front i rear izlaz opet daje zvuk samo na onaj izlaz koji je postavljen za front (na zadnje zvučnike) ali ne i na rear (u ovoj kombinaciji prednji zvučnici).
Zadnji uredio blueled : 24-07-2008 u 18:40
Bookmarks