Gdje mogu skinuti driver za M55, za usb kabel?
Gdje mogu skinuti driver za M55, za usb kabel?
...evo,na ovom linku -> ...(desni klik pa *Save target As...*)...
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 03-02-2014 u 03:01
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
hvala na pomoći...Izvorno postao Eminem
Samo, i dalje ne radi... Gdje moram stavit te fileove?
Add new hardware... i kad traži drivere instaliraš one koje si skinul. A imaš i na www.gsm-free.com 4 vrste drivera za USB Siemens kabel , pa malo ekperimentiraj.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
imas i na ww.siems-mobile.com originlane siemens drivere za skinit...
maraschino - PTICICA
...pa meni rade..."sljaka" ti je napisao kako...
ne kužim... probao sam sva tri drivera... ali niš ne radi... Stavim driver, i device manager javi da je došlo do greške i da neće sve raidt kako treba, i onda kliknem na Mobile, od Data Exchange Softwarea, i javi mi da je konekcija krica, da probam ponovno, i tako do besvijesti...Izvorno postao Eminem
jel ti kabel bio uključen?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
...nije mi jasno kako neće...ja sam baš jučer formatirao disk i sve ponovno instalirao...i sve radi bez greške...
ne kužim ni ja... kabel mi je ukopčan...Izvorno postao Eminem
Daj opiši u detalje cijeli postupak instalacije, možda negdje neku sitnicu previdiš.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ukopčam mob, i kabel u komp... odem u system/device manager i stavim ad driver kod USBa, koji je pod upitnikom. On počne driver instalirat (taj koji sam skinuo sa vaših linkova) i javi neki warning, da možda neće radit kako treba. Stavim ok, i on napiše succesfull. I onda kad kliknem na Mobile, malo loada, i onda javi, no mobile found, recconect and try again, i tako do besvijesti...
sorry kaj opet obnavljam ovu temu al bi trebal drajvere za kabel... može ga neko stavit na neki web ili mi ga poslat na e-mail. ivan.pavlina@kr.htnet.hr
jao, pa za ovo pitanje će modovi počet dijelit kazne...Izvorno postao ipavli19
pogledaj ovdje
ma nisam išo na ostalo... tu sam išel 300 searcha al nisam našo... jednino tu, a taj fajl je maknut. ispračavam se
NećemoIzvorno postao Inovator
, neznanje, još uvijek, nije grijeh.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
...eto, upload sam ga pa probaj...
Bookmarks