= Citat = Izvorno postao revo Pregledaj post
tebe u biti nije briga koliko trosis nego je tebi do mobitela....
vip obnavljas sa 35 kuna, e sad reci ti meni koliko ti to dana produzuje katricu??nemoguce je da na vip uguras 35 i da ti broj vrijedi 3-6 mjeseci....dali to znaci da ti stavljas 50 ili 100 a nas malo zafrkavas??!!

Pa svakih 6 mjeseci kupim bon od npr 50-100 kn, što mi produžuje, a mjesečno obnavljam sa 35.

Uglavnom, kupio sam G502 i Tele2 karticu. Za sada mi se čini dobro. Telefoniram prilično puno, mislim da imam oko 15 minuta razgovora i 10ak poruka, a otišlo mi je cca 10 kn. S karticom sam dobio 20kn, kupio sam bon od 50 i automatski mi se uključila K.O. promo, plus kad sam se registriro na tele2 stranici, poslali su mi još 25kn. Baš su me fino iznenadili.

Signala imam, zvuk s onim s kojim razgovaram je dobar, mada kad razgovaram s nekim ko je na bučnom mjestu, buka kao da malo prekida, ali glas čujem super, tako da me nije briga.

Odmah sam SMSom dobio uputstva za Wap i MMS, tako da nisam morao zvati SzK.

Zanima me samo ovo sa prebacivanjem na t-mobile kad nema tele 2 signala. Kad gledam u mobu pod odabir mreže, nudi mi samo tele 2 sa i bez 3G i Vip sa i bez 3G, dok mi je t-mobile onemogućen. Kaj to znači? Da se mogu prebaciti na Vip ili šta??