Dali 3.0 verzija radi na N73? Pitao sam na Dotsis forumu, no još nitko neodgovara..
Dali 3.0 verzija radi na N73? Pitao sam na Dotsis forumu, no još nitko neodgovara..
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Evo ja sam probao instalirant Nokia Maps v3.0.0302 na N78 ali ne radi mi sve sam instalirao kako je opisano na dotsisu ali kad pokrenem Nokia Maps nakon par sekundi samo se isključi.
Za sada mislim da cu i dalje koristit v2.0.
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
ja sam instalirao ovu trojku...i prilicno je bugana. Kartu Rijeke sam pregledavao, pola cesta nije oznaceno, neke ceste su nacrtane preko mora :S, moje selo u kojem su na prosloj verziji cak i slijepe ulice bile nacrtane, sad ni ne postoji....znam da pise da je beta verzija...ali ovo je previse bugova IMO. Vracam se na v2...
evo iskustva sa v3.01.2602.
instalacija na mobitel prolazi bez problema; bugovi se javljaju kad me želi bezrazložno provući po 50km duljem putu (primjerice iz kao da iz Zagreba za Veliku Goricu želi ići preko Varaždina). i to na opciji vozi do (razlike u načinu puta optimalno/najkraće/najbrže nisu uočljive). no to i ne bi bio problem da se ne ruši.
za svaku zadanu rutu koja je duža od 200 km jednostavno se sruši. počne obračunavati i onda samo izađe iz programa. ista stvar mi se događala i sa verzijom 3.01.1012 ili tako nekako.
ima netko ideju zašto je to tako? mobitel je 6650fold, slobodne memorije telefona ima još 14MB (od ukupno 30, koliko mi prikazuje X-plore), ima li veze kakva je memorijska kartica unutra (kapacitet joj je oko polovice prazno, kartica od 512MB)?
Bookmarks