Join Today

Vidi rezultate ankete: Jeste li se ikad vani potukli?

Glasači
22. Ne možeš glasati u ovoj anketi
  • Da

13 59,09%
  • Ne

9 40,91%
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 42

Tema: Nasilje

Hybrid View

Gazda na Forumu! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    HTC Legend, Sony Ericsson
    Operater
    Vipnet
    Godina
    47
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao andrea
    ....mrzim nepravdu.....i uvijek bi se čak i potukla da dokažem da nisam kriva.....
    ovo mi nije jasno. ti bi nekome šorom dokazala da 'nisi kriva'?? Kako na taj način možeš išta dokazati? Ti teoretski možeš nekoga i na mrtvo ime prebiti ali to ne znači da si mu i dokazala da 'nisi kriva', on može i dalje misliti da je on u pravu... i ne samo to, nego dok leži tako prebijen može misliti ne samo da je u pravu nego da si ti još uz to i agresivna jer ne možeš priznati svoju krivnju...
    Dakle mala kontradikcija, ništa ne možeš DOKAZATI šakama, osim sebi dati određeno zadovoljstvo...
    I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
    "...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze

Super-forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    HTC Desire, iPhone
    Operater
    vip,t-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    joj ovi studenti samo filozofiraju......
    jebate ni studenti nisu što su nekad bili

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Sep 2003
    Mobitel
    nokia e65 i 6300
    Operater
    vip net
    Godina
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao whiteboy
    ovo mi nije jasno. ti bi nekome šorom dokazala da 'nisi kriva'?? Kako na taj način možeš išta dokazati? Ti teoretski možeš nekoga i na mrtvo ime prebiti ali to ne znači da si mu i dokazala da 'nisi kriva', on može i dalje misliti da je on u pravu... i ne samo to, nego dok leži tako prebijen može misliti ne samo da je u pravu nego da si ti još uz to i agresivna jer ne možeš priznati svoju krivnju...
    Dakle mala kontradikcija, ništa ne možeš DOKAZATI šakama, osim sebi dati određeno zadovoljstvo...
    samo sam ga čekala.....
    ne shvaćaš, ako mi se netko bahati i optužuje me za nešto s čime nemam veze, vrlo lagano ću popizdit i opalit ga....ali to samo u ekstremnim situacijama........nek si on misli i dalje kaj hoće, iako sumnjam da će mu se isplatit.....

damgol- velim ti samo sam ga čekala...nije me dugo oprao....hehe
    Do it today, tomorrow there might be a law against it....

Gazda na Forumu! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    HTC Legend, Sony Ericsson
    Operater
    Vipnet
    Godina
    47
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    samo sam ga čekala.....
    ne shvaćaš, ako mi se netko bahati i optužuje me za nešto s čime nemam veze, vrlo lagano ću popizdit i opalit ga....ali to samo u ekstremnim situacijama........nek si on misli i dalje kaj hoće, iako sumnjam da će mu se isplatit.....

damgol- velim ti samo sam ga čekala...nije me dugo oprao....hehe

nije mi ni bio cilj 'oprati te' već samo ti probat ukazat na nešto u vezi tebe, ali vidim nema smisla, pa zaboravi... niš mi ovim postom novoga nisi rekla. i dalje znači stoji da ti je kratak fitilj i da svoju 'pravdu' onda kada fitilj dogori djeliš šakama.... ... meni je to žalosno, pogotovo kad se radi o curi... ono u vezi kamena u torbi na zrću neću ni komentirati...
    I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
    "...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Sep 2003
    Mobitel
    nokia e65 i 6300
    Operater
    vip net
    Godina
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao whiteboy
    nije mi ni bio cilj 'oprati te' već samo ti probat ukazat na nešto u vezi tebe, ali vidim nema smisla, pa zaboravi... niš mi ovim postom novoga nisi rekla. i dalje znači stoji da ti je kratak fitilj i da svoju 'pravdu' onda kada fitilj dogori djeliš šakama.... ... meni je to žalosno, pogotovo kad se radi o curi... ono u vezi kamena u torbi na zrću neću ni komentirati...
    ti ne odustaješ od mene ha doc?
    u zadnje vrijeme se nešto sama smirujem i obuzdajem...tako da izgleda da tvoja terapija djeluje....

(kamen u torbi- gle vjeruj mi nije bilo drugog izlaza, a kad sam krenula frend koji je sve zakuhao, vidio je pogled u mojim očima i uspio me smiriti...tko zna možda si to zapravo bio ti, u njegovom tijelu duhom...)
    Do it today, tomorrow there might be a law against it....

Banned Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Nov 2002
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jesam.
    Meni u zadnje vrijeme vrlo lako pukne film kad me neko zaj.........
    A budući da veoma veoma veoma mrzim zaj........,od sada furam .357 sa sobom.

Sam nek me neko počne zaj.........,schweiss cheese.

Ali da bi ga zvuko prvi,ili bez razloga,nikad

kaj gledaš? Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    T-mobile
    Godina
    44
    Bodovi
    35.932
    Nivo
    46
    Bodovi: 35.932, Nivo: 46
    Bodovi: 35.932, Nivo: 46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ti ne odustaješ od mene ha doc?
    offtopic: Zanimljivo kako sam kraj ove rečenice prvo pročitao kao ad hoc, profesionalna deformacija

Što se pištolja tiče, pretpostavljam da se g. Morales zafrkava kao i obično pa neću ni komentirati.

Ono što mi nije jasno je kako netko izlazi van u neki klub i sa sobom nosi nož?!?!?!?!

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove