Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 10 od 10

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    N8
    Godina
    36
    Bodovi
    11.381
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.381, Nivo: 25
    Bodovi: 11.381, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da spajao sam sa drugom lap da bi mi on kopirao world of warcraft jer je prevelik da stane na stick... i tada mi se to pocelo pojavljivati ali ne samo meni nego i jos dvojici prijatelja kojima je taj isti lik kopirao to sa istog tog laptopa...
    a da kada kliknem na podatke o konekciji ono na onu ikonicu u system trayu koja bude kada si konektovan ona dva mala monitora ono mi u stotinjki i otvori i zatvori status konekcije....
    @judge necu jos to instalirati jer mislim da sam napravio a evo i sta sam uradio:

u regeditu (start>run>/ukucate "regedit"/ ok) ako ima neko ko ne zna sto je regedit

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Services\N etBT\Parameters i izaberete "TransportBindName" izbrisete vrijednost u donjoj traci kliknete ok i zatvorite regedit.

ponovo u regedit: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Ole i izabarete vrijednost "EnableDCOM" tu cete naci vrijednost "N" nju prominjenite u "Y" (bez navodnika).... resetujte PC
    eto sada je sve ok ako se opet vrati error instaliracu ovo sto je judge dao... hvala judge ipak

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Godina
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao X-FusIOn Pregledaj post
    da spajao sam sa drugom lap da bi mi on kopirao world of warcraft jer je prevelik da stane na stick... i tada mi se to pocelo pojavljivati ali ne samo meni nego i jos dvojici prijatelja kojima je taj isti lik kopirao to sa istog tog laptopa...
    a da kada kliknem na podatke o konekciji ono na onu ikonicu u system trayu koja bude kada si konektovan ona dva mala monitora ono mi u stotinjki i otvori i zatvori status konekcije....
    @judge necu jos to instalirati jer mislim da sam napravio a evo i sta sam uradio:

u regeditu (start>run>/ukucate "regedit"/ ok) ako ima neko ko ne zna sto je regedit

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Services\N etBT\Parameters i izaberete "TransportBindName" izbrisete vrijednost u donjoj traci kliknete ok i zatvorite regedit.

ponovo u regedit: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Ole i izabarete vrijednost "EnableDCOM" tu cete naci vrijednost "N" nju prominjenite u "Y" (bez navodnika).... resetujte PC
    eto sada je sve ok ako se opet vrati error instaliracu ovo sto je judge dao... hvala judge ipak
    Možeš svejedno instalirat,samo ti može poboljšat stanje/situaciju,pogoršat definitivno ne....

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. [E61i] Problem sa konekcijom na internet
    By kolibri in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 02-04-2008, 22:10
  2. DIAL-up - problem sa konekcijom
    By tnt_tunja in forum Internet i zaštita
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 28-09-2007, 15:43
  3. Windows Vista i internet - problem
    By Irena in forum Operacijski sustavi