Imali iko iskustva sa kupovinom preko interneta(eBay i slično)?![]()
Imali iko iskustva sa kupovinom preko interneta(eBay i slično)?![]()
neznam za ebay i to...ali inace sa obicnih stranica kao vemil i to... sasvim sigurno, jedan moj frend je pre par dana narucio sebi k750 i dobio ga za 3 dana, ako si mislio na takvu kupovinu
Dobro ove hrvatske trgovine su dosta sigurne a baš me zanima eBay jer bi provao naručit nešto priko njih.
nebi znao...sorry
zar nije ova tema već bila negdje?uglavnom,ako se i varam...
jel sad kad je paypal proradio netko kupovao na ebayu?ja bi baš nekako kupio mobitel tako...navodno su oni za američko i azijsko tržište kvalitetniji zbog veće konkurencije...
Ja bi baš prova uzet kod njih da vidim kako to ide. Zanima me jeli to sigurno i zakoliko to more doć?
htio bi si kupit suncane naocale,izvana,e sad,zanima me dal je netko od vas kupovao kada tako,kako uopce ide procedura,ja se fakat ne kuzim u to niti imam kreditnu karticu,evo npr tu http://www.campmor.com/outdoor/gear/...=226&langId=-1 koja je postarina za nasu zemlju? dal bi mi netko od vas,ako se odlucim,htio narucit i to,ja bi mu platio sve..jer se ja fakat ne mogu snaci u tome..a cijene su duplo povoljnije nego u nasim optikama pa se definitivno isplati..hvala
![]()
gidi jap!
Koliko vidim na tom sajtu, oni isporučuju samo unutar SAD-a i Kanade. Ne vidim da šalju u svijet.
jel bi mi mogao neko objasnit kupovinu u ve-milu. namjeravam uzet graficku tamo a sad da nejdem uzeo bih online. molio bih objasnjenje.
Registriras se sa svojim osobnim podacima,logiras se,ubacis artikal u kosaricu,zatrazis ponudu,oces/neces,kako ces platit,bla,bla,bla... I stigne ti doma... Postarinu placas ili odvojeno,ili odmah oni uracunaju...
da ne otvaram novu temu.
htio bi malo kupovat onlinei treba mi paypal naravno. na njihovim stranicama sam našao da prihvaćaju master card, visu i american. sad me zanima jel može koja druga kartica, visa electronic? e da, i ja kao osoba koja nema primanja mogu uzet tu karticu, znači da uplatim na nju kolko mi treba?
Ako nemaš karticu, odeš u PBZ i otvoriš obični žiro (dobiješ Visu electron, prihvaćena od strane svih koji ističu Visa logo). Njihove kartice imaju na pozadini 3-znamenkasti Card Verification Value (CVV) koji se traži prilikom registracije na Paypal, a neke banke ne izdaju kartice s tim brojem. To ti je najbitnija stvar, jer neke kartice nemaju taj broj i ne možeš ih nikako koristiti za Paypal.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
thanks xlr
jel mogu kad otvorim taj žiro odabrat nemogućnost ulaska u minus?
Žiro ne može u minus ni da hoćeš toSamo ga otvoriš i staviš gore onoliko para s koliko želiš raspolagati za šoping
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks