Imam Nokiu N97....instalirao sam N-Gage......skinuo trail igre preko kopma instalirao i sve radi...sada ako neko zna kakav link za full igre neka ovde javi znaci treba N-Gage igre za S60v5.....
Kupio novi mobitel i novi problemi s ngage.
Imam nokiu n95 8gb, stavio sam mu novi software i sa softwerom mi se instalirao ngage, kojeg sam uredno unistaliral. Zatim sam sve napravio i instalirao pomocu topica na forumu "[Tutorial] N-gage 2.0 - instaliranje aplikacije i igrica". Uglavnom igru sam instalirao rjec je o HOOKED ON: CREATURES OF THE DEEP i onda uredno radi kad se ju pokrene, ali cim ulovis nesto i stavis keep izbaci iz igrice i javlja ovo:
HOOKED ON: CREATURES OF THE DEEP exited with an error, zatim sam stavil na more info i onda napise jos ovo HOOKED ON: CREATURES OF THE DEEP closed; KERN-EXEC3.
Ako zna mozda ko u cemu bi bio problem bio bih mu zahvalan. A neznam mozda da mu ostavim njegov orginal ngage program koji sam instalira sa novim softwerom. Uglavno ako zna neko kako to rijseti bio bih mu zahvalan.
Imam Nokiu N97....instalirao sam N-Gage......skinuo trail igre preko kopma instalirao i sve radi...sada ako neko zna kakav link za full igre neka ovde javi znaci treba N-Gage igre za S60v5.....
Vi koji nailazite na errore kad pokrećete igru, prije nego krenete igrati isključite Open4All patch (ako ste hakirali HellooX metodom) ili uključite Caps Off ako je upitanju ona druga metoda.
Kod mene nema problema nakon toga. Pozz
Kako instalirati ngage da radi na svim s60v3 i v5 uređajima. Napravite hack na ovaj način:skinite s60sign.sis i helloox2 v1.03.sis preko opere mini tako da koristite opciju 'save' i spremite u download(ako nemate mapu izradite je sami). Instalirajte s60sign.sis i pokrenite ga. Pronađite helloox2 i pritisnite joystick desno,i čekajte. Onda stisnite da(pisat će nešto čudno i imat čete da i ne) i aplikacija helloox2 će se instalirati. Pokrenite helloox2 i čekajte da aplikacija završi i upita vas da instalirate 'modo' pritisnite da i izađite u pozadinu. Odite u aplikacije i pronađite 'romPatcher'. Uđite,pritisnite options-patch-add to auto. Ugasite aplikaciju i restartirajte mobitel.Upalite mobitel i odite na internet da skinete 'ngage for n73.sisx ili sis','20001079.txt',symabook lite.sis ili sisx' i ngage patch.sis. Instalirajte ngage,ngage patch i symabook lite. Onda skinite i instalirajte drakkarious.sis. Uđite u xplore i onda u mapu di ste spremili 20001079.txt i kopirajte ga u c/private/1202be9 i to je to. Imate ngage.
Bookmarks