jel ovo ima svega 20-tak igri od n-gage 2.0??
na netu sam trazio i sve se vrti oko istih.... mislio sam da je puno veci repertoar.....
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
jel ovo ima svega 20-tak igri od n-gage 2.0??
na netu sam trazio i sve se vrti oko istih.... mislio sam da je puno veci repertoar.....
repertoar je mali ali odabrani![]()
Zadnji uredio silasara : 22-02-2009 u 22:16
Imam na N95 vec original program za n-gage i samo instaliram patch i normalno sve ide i radi, pa sad me zanima jel ima to kakve razlike od onog kaj se dobije u paketu kad se skine patch, fix, i n-gage zajedno
cura planira uzeti e71 i vidjela je neku ngage igru (tocnije the sims) i ona bi to naravno htjela igrati kad si kupi mobitel a sad ja vas pitam da li se moze igrati na tom modeli ngage igre ili ne?!
malo sam googlao ali nisam nista pametno nasao a na youtubeu sam vidio da neki covjek igra ngage igru na e71.
Moze li ovo iz prvog posta na nokiu n73 ?
Jel itko isprobao na FP2 mobitelima (interesira me za N96)???
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
imali ko product kode za pojedine igre n gage
Imam problem. Naime,sve sam uredno instalirao,i kada pokrenem igricu,ili nece da udje u nju,ili udje,pa izleti sa porukom no memory,ili tipa neki error. Moze pomoc?
Dajte mi neki link za instaliranje ngage na 6220c fw 4.13. Ico, izvuci ga negdje, svašta sam prevrtio, i probao, ali uvijek negdi zapne! Mob je hackan sa HelloOX v1.02.![]()
Hvala, sve radi super od prve na nokiji N95-I (sa 4GB MicroSD-om SDHC).
Inače, oprije toga sam Hackirao sa HellOX-om.
Ako treba tut kako do helloxa i certifikata za vaš uređaj, rado ću ga napisati,
jer hellox način hakiranja ne zahtjeva ništa osim 5 klikova, i sve obavlja sam.![]()
@uroszg,adenis
Ja sam po uputstvu sa neta instaliral Ngage na E71 i bas nisam odusevljen.
Kao prvo ne pokazuje mi pocetni prozor horizontalno vec vertikalno samim tim ne vide se neke stvari pri dnu zaslonu (no to nije strasno jer sliku igre daje cijelu ali prekone),za sad sam probal jednu igru Bounce ona pokaze pocetak pa "error" no isto tako mi ne radi na N82 pa ne mora nikaj znacit.
Probat cu jos neke pa dopunim post.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
ja sve igre skidam odavdje i sve rade bez problema.
meni je isto bio poceo izbacivati error pa sam vratio na tvornicke postavke, hackirao i ponovo sve instalirao.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Jel ima neko link za skidanje najnovijih igrica,posto na ovim linkovima pise da one nisu krekovane yet?
bit ce na tim linkovima cim budu krekovane. mozes skinuti trial verzije pa igraj dok ne istekne.
Jel moguće potpisati taj patch, da nemoram hakirati softver?
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
nemogu pokrenut instalaciju nijedne demo igrice na ngageu nego mi samo kaze da je neki error....plz help![]()
Imam problem pri instalaciji N-gage installera.
Kada ga hoću instalirati, izbaci "Pogreška s obnovom".
Patch i fix sam instalirao, ali n-gage installer neće.
Imam hakiran soft.
EDIT:
Zanemario sam instalaciju n-gage installera i nastavio po tutorijalu, i igrica radi!
Zadnji uredio GT-R : 05-08-2009 u 09:21
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Bookmarks