Zasto se meni igre instaliraju i sve su Trial. Radi se o E51!
Nakon instalacije sve igre su Trial i sve kod pokretanja izbacuju istu gresku, Error 6, unable to start!
Zasto se meni igre instaliraju i sve su Trial. Radi se o E51!
Nakon instalacije sve igre su Trial i sve kod pokretanja izbacuju istu gresku, Error 6, unable to start!
Zadnji uredio Sator : 29-01-2009 u 01:02
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Jedno pitanje. Trebam li instalirat BinPDA cert u mob ako imam samo game file. Nisu sve igre u exe formatu (citaj: nije potrebno spajanje sa PC-em da iskopiram igru u n-gage dir)?
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Kupio sam n95 8gb polovnu i vratio sam mob na tvorničke postavke, te sam sve formatirao, pa me zanima, imam ikonu od ngage gamesa, i dvije demo igrice, dali ja trebam instaliravati ngage aplikaciju ili samo igrice skidam i instaliravam??
Da li se moze ubaciti N-Gage na Samsung G810?
ljudi moji, sve vam je objašnjeno u prvom postu. morate usnimiti krekanu app Ngage 2.0, možete je skinuti na ovoj stranici www.dotsis.com - games.
_____
igre su za svaku pohvalu, vizalno super izgledaju. pogotovo igrica ''One''! usnimio sam ih tek toliko da se mogu hvaliti ekipi po kvartu, da imam 3d igricu na mobu, jer tako i tako ih ne mogu igrati, kad baterija ne dura.![]()
![]()
Jel netko zna kaj da napravim, u koju god hoću igricu ući, napiše mi error 100002, tak neki broj i close some application, a imam 85mb slobodno (n95 8gb), a i ako uđe a to se dogodilo dvaput, onda mi izađe nakon 2-3 min i napiše neki KER error,
dal netko zna kao instalat igre sa ove stranice http://www.viprasys.com/vb/f85/all-n...ownload-37268/
dobijem samo puno nekih nepoznatih fileova (.blz ekstenzije imaju igre)
Zadnji uredio matija1991 : 02-02-2009 u 22:15
pa jel se moze obican n-gage igrat, imam nokiu e51 i instaliram brothers in arms i izbaci error: ''exited with error'' poslje jos neki error
EDIT: nemogu vjerovat nis nece pokrenut samo neki errori, imam n-gage 2.0 igre i sve sam radio po tutorialu
Zadnji uredio matija1991 : 02-02-2009 u 23:03
Ja sam zato sve to odinstalirao. Niti jedna Ngage igra nije htjela raditi, kad se pokrene pise error 6!
u necemu grijesite sigurno. ja sam napravio update firmwera na n95 i dobio n-gage 2.0 sa njim i onda po uputstvu sa ove stranice instalirao igrice i sve igrice sa ove stranice rade bez ikakvih problema.
http://full-ngage-games.blogspot.com/
vjeruj mi ne grijesimo, mozda je zbog novog firma, al negdje sam vidio da kao nece jer mob nema 3d accelerator iako znam da na e51 ekipa igra bez bed
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
radio sam sve sad po njihovom tutorialu i nista ista stvar, izgleda da nemamo mi neki srece
Pozdrav ...
Moj slucaj je sledeci...
Odradio sam sve...
I kad hocu da pokrenem igricu koju sam predhodno instalirao ( dobijem crnu sliku 2-3 sec. ) i posle toga mi ispise"ERROR PRI PTVARANJU IGRE" i dalje ne mogu nista.
Onda sam primenio primer da restartujem telefon i ponovo otvorim n-gage i istu igricu i opet isto "ERROR"
KORISTIM NOKIU E51 i uspesno je hacovana jer ne bih ni mogao sve ovo da instaliram.
IMA LI KO POMOC ???
Ovak, formatiraj mob kompletno i memori karticu isto, hakiraj mob na onaj najnoviji nacin ali sve te programe koje instaliras za hakanje nemoj brisat sa moba uopce i onaj taskman ostavi na auto start znaci sve za hakanje nemoj brisat, sljedece prati sve s ove stranice http://g-blogs.com/mobile/archives/64
i vazno da sve sto se n-gagea tice instaliras na memory card, kada igru ides stavljat kopiraj ju na memory card bezveze negdje (najbolje napravit folder ''ngage games'' za lakse snalaženje) pa pomocu programa x-plore kopiraj ju u folder ''n-gage'' znaci ne premijesti il nes nego bas sve mora sa copy (sa onim programom koji mora bit za hackanje MODO s njim kopira se onaj txt file)
MENI JE PRORADILO NAPOKON I NPR, ASPHALT 3 UOPCE NE STEKA KAO ONAJ ZA JAVU ILI SYMBYAN, ZNACI LIJEPO GLATKO RADI
Zadnji uredio matija1991 : 04-02-2009 u 23:05
Da li su onda igre trial ili full version?
A-a ... meni nece da si... uvijek je file ostecen ... i pita da ga obrise
neznam zas te pita da je ostecen file (sve iz pocetka radi hakcnje pa onda n-gage, a sto se tice trial igara mislim da pise trial ali da nije, tak se prica, sad cemo vidjet
ovo pitanje sam postavio pod http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=57882
ali nitko mi nije dao odgovor pa ću probat ovdje . Da li je moguće staviti n-gage na 6650 fold i ako može kako bi radilo.
Ako sam prekršio koje pravilo na forumu ovim ponovnim postavljanjem pitanja ispričavam se.
motorola user
@motorola_user:
imaš ovdje kompletan tutorial, pa probaj instalirati i vidjeti da li će ti raditi... makar se nigdje ne spominje 6650...
ali probaj...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Pošto vidim da mi nitko jos nije odgovorio...
Dali N-Gage uopce radi na E-series klasi?
Imam E61i. Probao sam instalirati N-Gage 2.0, i sve super instalira, udjem u aplikaciju normalno, ali rezolucija mi nepase... Neznam zasto za ovaj program nece uskladit rezoluciju, a kod svih ostalih oce, takodjer i igrica...
Probao sam ici igrati i na toj polovici ekrana, ubacio igru ali nesto nije htjelo pokretat, tak da sam poludio sa time i isao pobrisati aplikaciju. I kada sam usao u app. menager onda sam jos vise posizio kada sam vidio da je instalirao 30 posebnih aplikacija za N-Gage 2.0, pa nebi opet isao probavat instalirati ako nece da radi na moj E61i.
Da li ima negdje tutorial za E61i? Da li se uopce moze igrati na E61i? Zanima me to...inace kako je ovak okrenut ekran i ima rezoluciju 320x240, to je dosta super za N-Gage, ali rezolucija nikako nepase...
Molio bih vas odgovor.
EDIT: Nakon dosta vremena na trazilici, nasao sam nekog lika koji ima isti problem, i nemoguce je igrati na E61i, jer je N-Gaga 2.0 napravljen za rez 240x320
Zadnji uredio avantgard : 10-02-2009 u 14:58
probaj usnimiti program kojim možes rotirati desktop moba. zaboravio sam naziv. mislim da je ''auto rotate''
Bookmarks