...joj, taj sp3 očito stvara probleme...zašto žurite instalirati neprovjerene stvari...
snimio sam win sa sp3.. i sve 5 ali mi nece instalirati zvucnu karticu jel trazi sp2, pokusao sam instalirati sp2 ali mi neda... pise mi there is no need to instal this update i nece instalirati
sta napraviti?
...joj, taj sp3 očito stvara probleme...zašto žurite instalirati neprovjerene stvari...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
kak staviti onda sp2
meni na sp3 sve radi normalno, zapravo se niti ne osjeti razlika...
@nino - probaj skinut nove drivere....
u BUG-u ima testiranje sp2 i sp3 i rezultati pokazuju da racunalo ne daje bolje perfomanse i da je brzina ista i sa 2-ojkom i s 3-ojkom
pa ako bas nea drugog rijesenja onda format... pa nova instalacija!!!
###1410989180026
Ili samo nova instalacija. Format nije potreban.
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Pretpostavljam da je riječ o HD audio onom Microsoftovom čudu. Dakle riješenje ti je da extractiraš taj file i u Device Manageru kod Other devices imaš PCI device i žuti upitnik koji označava unknown device. Odeš na njega, install driver i odeš na browse i potražiš gdje si raspakirao taj gore navedeni file (nisam siguran kako se točno zove, nešto KBpa-sad-tu-ide-neki-broj) i odeš u folder comonfiles (tako se nekako zove) i instaliraš driver. Nakon toga instaliraš drivere za zvučnu.
Nemam točne nazive file-a jer nisam imao taj problem na svom kompu nego kod bratića i lege (oba imaju Gigabyteovu matičnu s integriranim Azzalia audiom).
Clarke's Third Law:
"Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic."
Ako se ne varam za SP2 postoji u Add/Remove deinstalacija, pa vjerujem da postoji i za SP3, samo ne znam koliko je to pametno.
Zašto ne bi bilo pametno ako nije napravljen backup svih sistemskih datoteka. A riješenje problema sa zvukom ide upravo onako kako nagy_os rekao. I ja imam Gigabyteovu ploču sa Azalia zvukom i javlja mi se taj isti problem. Uglavnom, moraš ručno instalirati taj neki patch (onom metodom) i to je to![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Za SP3 ne treba nikakav HD audio patch, samo se instaliraju driveri i sve radi normalno. Za SP2 prvo ide patch pa onda driveri.
imao sam i ja isti problem
novi driveri nisu pomogli niti ce pomoc,jedino rjesenje je xp sp2
Nokia 6060 -> Nokia 6030 -> Samsung e700 -> Samsung -> e800 -> Sony Ericsson k510i -> Sony Ericsson k700i -> Samsung e250 -> Samsung j700 -> Samsung e250(again) -> Samsung S5230 - tocco lite
:)
Ponavljam post, ukoliko se radi o Azzalia audio chipsetu, onda je rješenje:
Pretpostavljam da je riječ o HD audio onom Microsoftovom čudu. Dakle riješenje ti je da extractiraš file kb888111xpsp2.exe s Winrarom u neki folder (primjerice C:\kb888111xpsp2) i u Device Manageru imaš Unknown PCI device, odeš na njega, desni klik na to i Update driver - odeš na browse i potražiš gdje si raspakirao taj gore navedeni file (primjerice C:\kb888111xpsp2\commonfiles\) i instaliraš driver. Nakon toga instaliraš program za zvučnu s cd-a od matične. Isprobano radi sa Gigabyteovim matičnim pločama koje imaju integrirani Azzalia audio i Windows XP SP3.
Clarke's Third Law:
"Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic."
Bookmarks