ma staro je to, nije loša, al kaza je kaza, samo trba imat dobar antivirusni ...![]()
Shareaza je novi, normalno free p2p program koji je spojen na vise mreza kao edonkey, bittorrent...
"Shareaza is the most luxurious and sophisticated file sharing system you'll find. It can harness the power of up to four separate peer-to-peer (P2P) networks, including EDonkey2000, Gnutella, BitTorrent and Shareaza's native network, Gnutella2 (G2).
Not only that, but Shareaza is completely FREE and won't show any annoying ads or pop-ups. It won't install any unwanted third party programs that can wreak havoc with your computer. No spyware, no registration, no "paid version". Just download and use. Simple."
Download
It's nice to be important, but it's more important to be nice
ma staro je to, nije loša, al kaza je kaza, samo trba imat dobar antivirusni ...![]()
winmx je zakon. nije lose
Probao sam Shareazau prije par tjedana i meni se ne sviđa, možda je trebalo malo kopati po postavkama, ali meni nije našao niti jednu stvar koju sam htio skinuti.
ja mislio da je to nova stvar, ono gledam tv kad tamo neka zenska prica o p2p programimna i kaze da shareaza najnoviji i njabolji program....
Nije novo sigurno.
shareaza je i po BUG-u najbolji p2p program.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Winmx je dobar. Meni sa spaja na mrežu. Neznam zašto se tebi ne spaja iggxy.![]()
Si probao disconnect pa opet connect? To upali kod mene kad se neče spojit.
nisi dobro podesio tijekom instalacije. probaj obrisat i opet instalirat
Možda ga firewall ne propušta?
naravno, imam i jedno provokativno pitanjce našim forumašima. Kad ste već tolko zapeli koji je P2P alat najbolji, probajte se zapitati u kojem omjeru ste dosada šerali fajlove i skidali ih...ja ču vam odgovorit....0:100%, mislim da to nije bit P2P alata....da i ja koristim 56k i nedam nikome da mi švrlja po folderima, ali di se izgubilo značenje P2P opcije???...dragi moji budite zadovoljni da uopće imate priliku nešto "ukrasti"...
![]()
...vidiš s druge strane imam frendove koji su sa one strane bare i komp im je stalno uključen a i ne koriste ga (naravno stalno su spojeni na mrežu) i to sve skupa 20 do 30 dolara mjesečno (oni su kontrateža nas u 'rvackoj)...![]()
ja uvijek share muziku, programe na kazi, winmx i sad shareaza... iako sad nemam puno muzike ali kad ja snimam pustim i da drugi snimaju od mene. Ne volim da mi kazaa ili neki p2p radi u pozadini :/
@dmi....što se protuteže tiće tu se slažem, govorio sam o biti P2P alata...frendovi u USA sigurno nemaju brdo domaćica...ja ih ne slušam, ali...
@player ti si izniman slučaj, ipak nisi u HR..![]()
po meni je kazaa lite k++ najbolji p2p program, al' je u bug-u nisu testirali jer ilegalna, tj. tvrtka sharman networks koja radi kazaa media desktop je zabranila sve modifikacije kmd-a. tako da kad trazite k-lite u google-u piše vam da neke rezultate ne smije prikazati, al' to nije problem. ako nekog' zanima ovo je link:http://www.klite.prv.pl/![]()
ma kaza je čisto dovoljna, jest da ima svakakvih krpelja i da se nađe i "nešto.jpg.exe" fajlova ali ko ju koristi spreman je na sve.....za moju potrebu je solidan alat, 80% slučajeva našao sam što sam tražio.
meni je winmx do sad bio najbolji.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks