Ja bih svima s adsl-om (a ustvari i onima s 56k za manje fajlove) preporučio program BitComet. Od kada imam adsl probao sam puno p2p programa i mogu reć da nijedan nije bitcometu ni do koljena!! Radi na bittoorrent mreži, ali je puno bolje optimiziran za one s niskim uploadom. Recimo azareus, bittornado i td., svi imaju neku caku, npr. omjer uploada i downloada je 1:2, zači treba se uploadat 350 mb da bi se skinuo film!!! To bi sa 64k uploadom potrajalo!Bitcomet radi na principu da se istovremeno dok se fajl skida od usera, on i uploada drugim userima po niskim brzinama(najmanje 3 kb), što je opet dovoljno da, ako ima stotinjak usera na nekom fajlu, da se skida maksimalnom brzinom veze koju krajnji korisnik posjeduje. Kazaa i winmx mi ne valjaju jer se treba prilagođavat brzini veze koju posjeduje korisnik koji daje fajl. A shareaza je bezveze jer se isto treba imat veliki upload da bi se dobili fajlovi. I još jedana dobra stvar kod bit cometa je to da se kod skidanja mp3-a može odmah skinut cijeli album(ali i samo određene pjesme ako album nije u zip-u), a ne da se treba kao na winmx-u, kazaa-i etc. tražit pjesma po pjesma.
www.bitcomet.com -- download programa (oko 3 mb)
www.suprnova.org \
--- Stranice s puno torrenta, može se nać gotovo sve.
www.torrentsearch.us /

Bitcomet radi na principu da se istovremeno dok se fajl skida od usera, on i uploada drugim userima po niskim brzinama(najmanje 3 kb), što je opet dovoljno da, ako ima stotinjak usera na nekom fajlu, da se skida maksimalnom brzinom veze koju krajnji korisnik posjeduje. Kazaa i winmx mi ne valjaju jer se treba prilagođavat brzini veze koju posjeduje korisnik koji daje fajl. A shareaza je bezveze jer se isto treba imat veliki upload da bi se dobili fajlovi. I još jedana dobra stvar kod bit cometa je to da se kod skidanja mp3-a može odmah skinut cijeli album(ali i samo određene pjesme ako album nije u zip-u), a ne da se treba kao na winmx-u, kazaa-i etc. tražit pjesma po pjesma.
Odgovori uz citat
Bookmarks