Koji browser koristiš?
pozdrav,
kao što naslov kaže imam problem sa pdf dokumentima,
kad na netu trebam otvoriti neki pdf dokument, neda mi da ga otvoriti prije nego što ga spremim na računalo, koristim Adobe Reader 8.1
prije mi je to normalno radilo, a sad mi je puni desktop nekih dokumentat koji mi u biti ne trebaju, pa ih malo malo moram brisat
ajd please pomagajte
Koji browser koristiš?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
internet explorer
Možda si namjestila da ti automatski sejva, a ne otvara. Pogledaj malo po opcijama.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
gdje da gledam u exploreru ili u adobe readeru
u exploreru pogledaj kako se koja extenzija otvara...mislim,dal se otvara il se sprema.
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Otvoris Internet Options, zatim security tab oznaci internet i klikni na CUSTOM LEVEL pa kad ti se otvori prozor ko na mojoj slici skrolaj i pogledaj dali ti je isto podeseno kao i kod mene download.. mislim da nije pa to podesi kao sto je na mojoj slici i to bi trebalo to bit.
Moguce je da ima problema i s adobe readerom. tako ako ovo ne pomogne onda napravi reinstal njega
Zadnji uredio josip_su : 08-07-2008 u 20:15
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
Ja najjednostavnije kliknem na link za dokument desnim dugmetom na misu,kliknem na save target as,i fino spremim dokument,te ga kasnije,po potrebi,obrisem...![]()
probala sam ovo što je Josip (hvala) savjetovao ali onda kad hoću otvorit neki pdf dokument mi kaže da trenutne sigurnosne postavke onemogućuju otvaranje dokumenta
ajd dajte još neki savjet
Pređi na Firefox
Probaj staviti Automatic prompting for file downloads na enabled (ono na Josipovoj slici). Tako je meni i otvara mi normalno pdf.
I šta ti se otovori iak stisneš How can I decide what software to open?
I jel imaš neki antivirus i firewall?
Samo klikni "save" i odaberi gdje želiš da ti spremi dokument. Nakon što ti ga skine s neta, nađi ga na lokaciji gdje si ga spremila i otvori.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
tako ja i radim al onda mi se tog nakupi pa moram brisat
prije je on to meni otvorio bez da ga igdje sprema
Ajde, stisni How can I decide what software to open? pa postaj screenshot.
Hmm moze i service pack mozda tu malo s*anja pravit iako sumljam. a pokusaj u postavkama adobe readera nesto napravit ili napravi reinstal pa ako se ponovi to onda je do windowsa mozda neki problem. a i da sto nepredjes na firefox stvari ce ti biti sto puta lakse. Ozbiljno!!!
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
Prvo promjeni IE sa Firefoxom....zatim skini PDF Download Add-On plugins ovdje.. https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/636
i kada god hoćeš pokrenuti neki pdf dokument otvori se malo prozor u kojem te pita da li želiš otvoriti pdf fajli ili ga spremiti...i još 2 opcije...neznam točno koje...
najbolji i najednostavniji način![]()
ili jednostavno počni koristiti operu
jel se to samo meni čini ili taj IE što dalje postaje sve "ugroženiji"? kao da se boje i vlastite sjene...
nagovorili ste me,
stavila sam firefox i sve radi odlično
hvala
Drago mi je da ti sada radi i da smo ti pomogli
Moraš slušati
![]()
Bookmarks