Znači,ako ja hoć www.*******.nešto... nemora između toga pisat "croserver"....
Naravno da ne, možete registrirati besplatnu domenu preko nas s time pomažete nama i imate svoju domenu.
System & Network administrator.
Hrvatski besplatni web hosting sa cPanelom + Fantastico! Bez reklama! Bez postanja na forumima!
Znači,ako ja hoć www.*******.nešto... nemora između toga pisat "croserver"....
Naravno da ne![]()
Hrvatski besplatni web hosting sa cPanelom + Fantastico! Bez reklama! Bez postanja na forumima!
a je li moze www.xxx. sta god ja hocu pr. .com???
###1410989180026
Možeš ako si kupiš tu domenu. Evo ja imam isto host kod njih i imam domenu tipa www.<ono_što_ja_hoću>.co.cc. Ako kupiš .com, .info, .org ili bilo koju drugu domenu možeš i nju postaviti.
a tako znaci ide.. hvala
###1410989180026
Bump!Moram malo, samo da kažem da je stranica u izradi, nravno forum će ostati isto
![]()
Ovako, sada imaju i besplatne servere za radio. Posjetite pa pogledajte...
UGL. ja zadovoljan sa uslugom, jedino me smjestili na akcijski server, pao server i izgubio podatke. Totalno sam poludio, ali su to nadoknadili prostorom. Svaka cast i pohvala!
Svakako preporucujem taj free hosting i zakupljenu domenu, uz rađenje backupa.
ljudi ponovno se otvara ali opet ja vise nikada necu biti tamo:
1.zbog toga sto ce croserver padati svaki 1 mjesec
2.zbog bezobraznog admin( pricao sam sa njim preko msn-a.msn log mozete skinuti odavde http://rapidshare.com/files/172770305/lol.txt )
to je samo vazniji dio ( u ostalom dijelu sam se prepirao)
i zato neidite na taj forum
ako netko ovo smatra uvredom nek zna da nije
ovo su razlozi zasto da ne idete na taj forum da bih pomogao ostalima
aj cheers
Nokia 6060 -> Nokia 6030 -> Samsung e700 -> Samsung -> e800 -> Sony Ericsson k510i -> Sony Ericsson k700i -> Samsung e250 -> Samsung j700 -> Samsung e250(again) -> Samsung S5230 - tocco lite
:)
pitam se ko je tu bio bezobrazan ili već što
calm down![]()
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Meni dali 2GB prostora, no u međuvremenu sam kupio hosting.
Međutim, neću se ni ja vratiti, nije da nekoga vrijeđam, no nemam više povjerenja. Prvo traže lovu, ja kažem da im mogu plačati 400KN/god (da vidim što će rec) i rekli su da im je to premalo (nisam ni mislio plačati). Mislim, svaka čast da ima netko tko to nudi sve, ali ipak mislim da su nekvalitetni. Trebali bi bar i broj za hitne intervencije staviti, a ne 1 tjedan na godišnji i koga briga... Također, glupo je ovo s forumom, neka isprogramiraju stranicu da se može sam naručiti i to je to...
Imat ću još kod njih hosting, tek toliko da vidim kako funkcionira.
A samo da spomenem da mi je jedan od admina (mislim Marko) "odao" malu tajnu da se gasi croserver. No onda mi je Josip nakon ima par dana nakon rekao da mogu stavljat nullane skripte i sve, ja ga pitam kako to da sad možemo, on kaže da su kao serveri fizički prebačeni negdje mislim u Jeruzalem ili tako neki grad znam da ima neke veze s Isusom xD.
Rekli su da su resseler hosting, tako da neznam kud bi ONI premještali servere? I još su rekli da će sad biti malo veći paketi.
Živi bili pa vidjeli!
Ovo je odavno poznato tj još od studenog stoji poruka na forumu da se croserver gasi a kao razlog navedena je ekonomska kriza.A samo da spomenem da mi je jedan od admina (mislim Marko) "odao" malu tajnu da se gasi croserver
I da je server u Afganistanu bez problema se može ugasiti ,ako icann utvrdi da vlasnik zloupotrebljava server-e u par sati oduzet će mu dozvolu za hosting i blacklistat ga.No onda mi je Josip nakon ima par dana nakon rekao da mogu stavljat nullane skripte i sve, ja ga pitam kako to da sad možemo, on kaže da su kao serveri fizički prebačeni negdje mislim u Jeruzalem
Prije nego što je ta poruka pisala, možda kojih 20 dana prije, mi je to rekao, a poslje da su premjestili servere.
Znam da im i tamo mogu, ali mislim, kakve to ima logike što su serveri u Jeruzalemu? I to da su ONI prebacili, mislim, da su njihovi serveri onda bi mogli stavljat gore sve sto ocemo, bolje da su rekli da su servere fizički premjestili iz Jeruzalema u HR nego ovako...
da tako kazu,i sad im je pokrovitelj neka tvrtka lol
ma u zivotu necu vise otici tamo
Kad ste vec rekli svoja iskustva,daljnja zivotna razocarenja ostavite za sebe. Hvala.
Zadnji uredio Smuchac : 14-12-2008 u 15:00
Nokia 6060 -> Nokia 6030 -> Samsung e700 -> Samsung -> e800 -> Sony Ericsson k510i -> Sony Ericsson k700i -> Samsung e250 -> Samsung j700 -> Samsung e250(again) -> Samsung S5230 - tocco lite
:)
Domidona IT ima besplatni hosting
Je da je mali mislim da je max 100 il i200mb ali nema reklama
Postoji li neki besplatni hosting koji još uvijek radi?
000webhost uz razna ograničenja, ali radi i besplatan je.
Bookmarks