pa nece ti oni doci doma. to moras sam upisati.
Control panel -> Phone&modem options -> u tabu modems odaberes Huawei modem kliknes na properties-> Advanced i onda upises string at+cgdcont=1,"ip","carnet.vip.hr".
Ma nazvat cu ja veceras sluzbu za korisnike pa ce mi oni sredit
pa nece ti oni doci doma. to moras sam upisati.
Control panel -> Phone&modem options -> u tabu modems odaberes Huawei modem kliknes na properties-> Advanced i onda upises string at+cgdcont=1,"ip","carnet.vip.hr".
dobar grah daleko se čuje
haha pa nisam mislio da ce mi doc doma
nego te nisam htio gnjavit.. hvala
Jel ima tko vip carnet bezicni internet i 10GB paket?
Zanima me koliki vam je racun, jer je meni doslo 233kn, a nisam prekoracio (potrosio samo 5GB) a prije nego sam uzeo taj internet rekli su da sveukupno ispada 195kn mjesecno... Lopovi...
pa imas specifikaciju racuna. vidis sta su ti sve naplatili na njemu. ako je greska onda nemas problema.
Stavi ovdje da vidimo.
eh bacio sam. uglavnom 340, popust od carneta 160, znaci to je 180kn. Onda PDV dodaju i jos zrakarinu 12,5kn. i pise jos da je potroseno 170kn(5GB) al to nema veze jer je paket 10GB.
A oni lopovi rekli da je sve 195, znaci 40kn vise svaki mjesec, na godinu ce me ispast skoro 500kn vise
Bacio si račun? Sorry, ali ako račune bacaš, onda se ni nemaš što buniti. To bi trebalo tebi ostati kao evidencija, a i kao dokaz, a sada možeš samo njih zvati.
Ne RACUN nego specifikaciju
pa idi vidi na carnetovin stranicama koliko si provukao u svakom obracunskom razdoblju.
Ako je manje od 10 GB onda ih zovi.
Ne kuzim ovo i pise jos da je potroseno 170kn(5GB).
Sta je to jos nesto dodatno ?Da nisi ti majstore provukao oko 15 GB kojim slucajem??jer ako se uzme da je sljedeci GB 4 lipe onda bi to bilo tako negdje.
Ne,ne to ne pise da je potroseno nego da sam toliko od paketa iskoristio.
A na carnet stranici sve ok, a i bez toga znam da nisam vise od 5GB potrosio.
Zvat cu sutra...
OK.
a sto ti tocno pise na carnetu tocno koliko si potrosio od 16.10.-15.11. dolaznog i odlaznog prometa?
Ukupni promet od korisnika: 573.14 MB
Ukupni promet prema korisniku: 4.48 GB
Sad sam zvao SZK i kazu da je potroseno 10GB, a ako se ne slazem da posaljem prituzbu.. Koji idioti
Zadnji uredio maxtheboss : 10-12-2008 u 15:12
Ja imam broadband 3 gb prek carneta...sl mjesec cu si prebacit na 10gb...
Što se tiće mobile i viša i broadbanda i koji god još bio...UŽAS!
1. stalno nekaj sa prekidom veze..odvratno iritantno
2. piše 7 mbita....ja koristim to čudo 1 god i nikad e al nikad kada sam nekaj skidao nije bilo više od 120 kbps ... da poludiš
3 i najvažnije...usred šugavog Zagreba sam...pa mislim ono... barem da brzina bude kako treba
Vip ima promociju novog pretplatničkog tarifnog paketa Mobile Broadband start (http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=18638372&idnews=675840)
Čini mi se stvarno povoljno. Međutim, kako im je to novo (od 15. 6.) malo su mi zbunjeni u službi za korisnike, pa se nadam da mi netko od vas ovdje može pomoći?!
Imam VipMe (i želio bih ostati na Vipme), a zanima me mogu li otići u VipCentar i potpisati ugovor na 24 mj. SAMO za Mobile broadband start (tj. samo za taj njihov internet). Ovi u službi za korisnike su mi odgovorili da ne mogu, jer nisam pretplatnik? Cura u Vip partneru mi je rekla da misli da mogu (što se i meni čini logičnim)?
Nadam se da će netko od vas znat
@SEguy
Ovdje treba razlikovati prepaid/postpaid korisnike za voice usluge i prepaid/postpaid korisnike za data usluge!
Koliko vidim ovo je postpaid za data uslugu, tj. koristenje samo za internet i to preko PCa.
A to sto si ti VIPme voice korisnik po meni nema nikakve veze, ali mozda bi bilo dobro da pogledas ovo:
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=27387867&idnews=639611
Ovdje kao VIPme voice korisnik mozes aktivirati data tarifu za 30kn=100Mb sto je malo skuplje (1Mb=0,30kn) od ove samo data tarife 1Mb=0,20kn (bez pretplate ali sa radijskom frekvencijom od 10kn).
A i kako su se poceli natjecati Tele2, t-mobile i VIP mislim da je puno potpisivati ugovor na 24 mjeseca (ako ti bas nije hitna potreba) jer ce vec za 6 mjeseci i to biti puno![]()
Tako i ja mislim, jer bi kao otvorio novi pretplatnički odnos samo za tu DATA uslugu.
Svakako thanks na ovom linku, nisam to uopće vidio. Doduše meni bi trebao više stick za laptop, ali možda bi mogao koristiti mobitel kao svojevrsni modem... malo ću potražit.
Još jednom thanks!
@SEguy
Naravno i pitanje je koliko trosis mjesecno prometa, ova tarifa (1Mb=0,20kn) nije bas za veliku potrosnju, cca. do 200-300 Mb jer vec nakon toga bi ti bilo bolje da uzmes npr. Tele2 500Mb=65kn pretplatu (ili cak Carnet 1Gb=65kn):
http://www.tele2.hr/mobilni_internet...ni_modeli.html
Naravno mana je sto placas tu svotu i ako nisi potrosio svih 500Mb, a dobra je sto nakon sto potrosi 500Mb ti je cijena 1Mb=0,20kn!
da ne otvaram novu temu.
uzeo bi broadband, ali bez pretplate, znači na bonove.
čitam na vip-u i ako sam dobro shvatio imaju tri paketa, 75, 200 i 500. i to funkcionira tako da ja kupim bon od 200kn pošaljem poruku preko tog usb sticka i dobijem 500mb?
Bookmarks