Obriši "pješice" i počisti s tuneup-om
Evo, imam problem sa brisanjem/ deinstaliranjem igrice Prince of Persia the two thrones.
Pojavi mi se ovo ubrzo nakon početka deinstalacije:
A nemam pojma šta bi to moglo biti, nemam šta zatvoriti što ima veze sa prince of persia.
Pa, ako netko zna- neka napiše.
Hvala![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Obriši "pješice" i počisti s tuneup-om
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Zgasi sve procese u Task Manageru koji ne trebaju, pa onda briši...
Probaj Safe Mode...
Ako nejde, poslušaj V3rt!g(a) ...
Mario92,over.
Tune up...jedino efikasno rijesenje...safe mode il neki drugi procesi nemaju veze s ovim...problem je u uninstaleru.V3rt!g(o) je ponudio dobro rijesenje.
Jesi pokusao vise puta?
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Ili si skini koji kvalitetni program koji ce igru skroz uklonit iz kompa,ocistit registry bla bla...
Imam Your Uninstaller 2008.
Znači, kad me pita jel želim obrisati ostatke igrice (nakon što ovaj- "normalni" uninstal ne uspije), stisnem da želim- i to je to? Ili če mi opet ostati neki dijelovi?
Imam i TuneUp 08- kod njega mi se samo ugasi deinstalacija kada stisnem ok na slici u prvom postu.
EDIT:
Da, probao sam više puta.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ajde ti ponovno instaliraj igricu pa je potom ponovno obriši ostalo što ti ostane obriši pješke
Bookmarks