Dali je baterija potpuno prazna ?Jesi kad pokušao staviti na punjač i nakon nekoliko sati ponovo uključiti ?
Ako imaš u blizini koju viška bateriju za N95 pa probaj tu ubaciti u mobitel i onda upaliti.
Dali je baterija potpuno prazna ?Jesi kad pokušao staviti na punjač i nakon nekoliko sati ponovo uključiti ?
Ako imaš u blizini koju viška bateriju za N95 pa probaj tu ubaciti u mobitel i onda upaliti.
Skinuo sam zadnju stranicu mobitela i poklopac gornjeg dijela u kojem je prekidač tj. gumb koji djeluje na mali prekidač na matičnoj ploči i tad sam vidio da je taj prekidač djelom odlemljen od pločice odnosno iskrenjen. Lagano sam ga vratio u početni položaj i uz istovremeno pritiskanje sa strane upalio mob.
Dakle trebalo bi ponovno zalemiti te kontakte prekidača na matičnu ploču dok se skroz ne odvali. E sad, tako male lemiice nemam, a sa onom pištolj lemilicom mislim da to nemogu zalemiti.
Any suggestions.
SX1
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
Bookmarks