Kako postaviti svoj vlastiti avatar?
Kako postaviti svoj vlastiti avatar?
Ideš na kontrolnu ploču i tamo lijevo ti piše Izmjeni Avatar.
Što se tiče vlastitih, izgleda da još nije podešeno, pa pričekaj dan-dva.
da, piše da još nije podešeno!
Kontrolna ploča -> Izmijeni Avatar i tamo imaš tvoj trenutni avatar, popis predefiniranih avatara i ispod polja za unos vlastitog avatara (ako zadovoljavaš kriterije da ga smiješ postaviti... a oni su trenutno nepoznati jer ne mogu pronaći tu opciju u control panelu ali meni tu opciju za vlastiti avatar nudi... hm, well... vidjet ćemo )
200 postova za svoj avatar (jos ti jedan fali)
zbog čega uopće postoji granica za staviti vlastiti avatar?
pa zato kaj tu privilegiju moraš zavrijediti postanjem na forumu...Izvorno postao gog
što je meni baš ok....
pitaj zappana ili jokera
Ja imam vise od 200 postova i opet nista!
Ne vidim razlog za to, na nekim forumima možeš staviti svoj avatar odmah nakon registracije, a avatar kao i nick na internetu može biti i znak raspoznavanja...
A što se privilegija tiče sada imamo i broj postova i reputaciju kao nekakvo mjerilo...
p.s. Zašto citiraš sve poruke na koje odgovaraš?
trenutno ne radi postavljanje vlastitih avatara, sad se to konfigurira na razini korisničkih grupa, a ne više po broju postova pa za sve jednako... no, zato postoji automatska promocija iz grupe u grupu po reputaciji, broju postova ili još nečem... tako da to moram proučit i posložit nekako... bit će za koji dan.
@gog - granica postoji radi toga kaj to s jedne strane jest privilegija, a s druge strane iz čisto praktičnih razloga - da bi se došlo do određenog broja postova za avatar, treba provesti i određeno vrijeme na forumu, a tada se većinom i ostaje. ako bi dao odmah postavljanje avatara, novi članovi bi došli, postavili avatar i recimo nestali, a vlastiti avatar zauzima prostor na serveru i tako 1000 članova napravi 1 MB ako bi svaki stavio avatar od 1 KB. nije puno ovak na usporedbu, ali ovaj forum će tu biti još godinama pa će i to narasti.
jedino, sada bih mogao granicu još spustiti obzirom na ne brojanje postova u kafiću, gdje su ljudi napucali postove da dođu do vlastitog avatara.
Stavi na 50 granicu ili da raspišemo referendum i oko toga?![]()
o tome i razmišljam, pogodili smo si brojeveali prije moram proučit te finte s user grupama i automatskim prebacivanjem kad dođeš do 50 postova i onda toj drugoj grupi omogućit avatar... a morao bih malo i učit, potrošio sam tonu vremena na forum zadnjih par dana, al dosta lijenosti, FER zove
![]()
Daj reci što te zanima pa mi ostali možda možemo pomoći tako da isprobamo na onom drugom forumu.![]()
Sviđa mi se broj 50.
@gog čuj ljepše mi je citrat nego ovako pisat kome odgovoram i kome je namjenjen moj post
eto vidiš točno ovak kak je zappan napisao tak sam i ja mislio,glupost je da dođeš na forum i
odmah imaš iste privilegije ko i ostali,gdje got dođeš moraš se pokazat i dokazat.....
Kad smo već kod avatara, mislim da je 5kb OK, ali bi se veličina mogla staviti na 80*80 pixela.
10kb velicina 80x80, ali 200 postova
Ma najbolje da ima link na sliku 800x600Izvorno postao ..::HRCO::..
I ja bi avatar kako stavit?
Zadnji uredio Compov : 16-12-2005 u 03:06
Seriously?
odi u kontrolnu pločuIzvorno postao Compov
onda izmijeni avatar
stavi use custom avatar
onda imaš upload custom avatar ili sa neke adrese
spremi promjene i to je to![]()
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
da i ja misli da bi mogao biti malo veći avatar ali opet da
ga onda treba i zaslužit........
Što se mene tiće, može ostati 5kb.
pogotovo zbog .gif (animiranih) avatara. ljepsi su cool izgledaju, i malih velicina ne zauzimaju puno memorije
Ja sam za brojku od 200 kad sam ja mogao 200 postova poslat moze i neko drugi![]()
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
Bookmarks