Ja sam postavio avatar sa svog HDa,hoce li ga nestati na forumu kada ga na HDu pomerim u neki drugi folder???Ne znam kako to funkcionise!?
valjda te forum nije stavio u grupu koji mogu mjenjati avatare
Ja sam postavio avatar sa svog HDa,hoce li ga nestati na forumu kada ga na HDu pomerim u neki drugi folder???Ne znam kako to funkcionise!?
Ne, on je uploadan na server i biti će izbrisan tek kada ti staviš novi.
bili pi bolje da mozes odmah staviti svoj avatar no i ovako je ok!!
u protekle 4 stranice ti je objasnjeno zakaj NEBI bilo bolje.
bilo bi bolje da meni odma isporuče M3 csl a da plačam kad počnem zarađivat
no i ovako je ok
XLR8R --> koristiš firefox, jel' da?
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Da, al mislim da to nije problem..
Evo sad mi se njegov vrti ali stat ce nakon nekog vremena... Kao i Whiteboy-ova riba![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Za to ti ne treba, moraš samo podesiti beskonačan loop u nekom gif animatoru...
Ma to sa statičnim avatarima nakon nekog vremena mi je banana.Meni čak i smajlići više se ne miču.Izvorno postao XLR8R
Sve mi je smrznuto
i FF i IE.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Isključi ZoneAlarm ako ga imaš,on ti samo to zezne
ja ga imam uključenog već godinu dana i nšt ne štekaIzvorno postao zeus
Hej pored mog imena piše 50 a to znači: JA MOGU POSTAVIT SVOJ AVATAR! juuuuhuu, sretan kao malo djete kad dobije čokoladu! Stavite ma na listu! Thanks
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
Kakvu sad crnu listu?
Pa mislim da mi administrator mora odobrit da mogu postavit svoj vlastiti avatar?Izvorno postao frish-KI
El ne?
Ej sad mogu,hvala!
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
Pa to ti ide automatski u postavkama foruma!
Mislim da modovi ili admin nebi imali živaca još o tome da misle!![]()
George Eliot
treba proc nekoliko sati nakon 50 posta da mos postavit avatarIzvorno postao Chessmaster
Resistance is futile. You will be assimilated!
Da nebi otvarao novu temu nadovezujem se na ovu sa molbom da Admin i moderatori dopuste da se avatari do veličine 30KB mogu upload-ati na forum umjesto dosadašnjih 5KB!
Veličina od 65×65 je ok, ali tko god želi biti imalo kreativniji i uljepšati forum sa svojim avatarom (što se prvo zamjeti kad novi korisnik dođe na forum) onemogučen je jer svi programi pomoču kojih se prave avatari traže i veče KB.
Zato pokorno i ponizno molim da se moj prijedlog razmotri i ispuni.
Ako se sumlja na brzinu isčitavanja stranica pri večim KB avatara prijedlažem PROBNI ROK OD 10 DANA.
![]()
![]()
George Eliot
Ma, Vuki nije potrebno 30 kila. Milsim da bi 15-ak bilo i više nego dovoljno. 30 kila * 25 avatara po stranici = 750 kila nije tako malo stvar.![]()
frish-KI na nekim forumima su po 50KB a isto se učitavaju kao i ovaj!!Izvorno postao frish-KI
Bilo bi oko da se stavi na probu desetak ili manje dana pa da se stvarno vidi !!
Nitko sa 100% sigurnošču nemože reči da če to utjecati na brzinu jer forumi neki dozvoljavaju i slike u potpisima a prvo se očita text tek onda slike i da naglasim da je problem u veličini slike a ne KB!!
Zato molim da se pomnije moj zahtjev promotri !!![]()
George Eliot
Čuj, ja ti govorim iz vlastitog iskustva. One forume koji podržavaju gigantse avatare i slike u potpisima, gasim odmah.
Čekaj, ti veliš da je problem u veličini slike, ane u kB? Pa tko ti brani da staviš veću sliku sa isto kilobajta?Izvorno postao Vuki
BTW, nisu svi na dcm-u kao ti..
__________________________________________________ ____________Izvorno postao frish-KI
Izvorno postao Vuki
George Eliot
DCM mi pruža uslugu da sam uključen na net 24/7 za cijenu od 140 kn a brzina mi je ista kao i svima vama a primjedba o "veličini slike" ti nije na mjestu.Izvorno postao gog
![]()
George Eliot
Čekaj malo. Ti želiš povećati veličinu slike, a uz isti broj kilobajta? Ili..?
Ma ne nego ja želim da ostane veličina 65×65 kao i dosada a KB da se povečaju sa 5KB na recimo 30KB ili koliko admin i moderatori dopuste samo da bude bitna razlika od sada.Izvorno postao frish-KI
Molim vas na koljenima da bar date pokusni rok od tjedan dana da ovo nebude samo prazna priča a bar to nije previše za tražiti od nadređenih foruma.
![]()
George Eliot
Bookmarks