probaj za neko vrijeme kad forum napravi update korisničkih grupa, treba te preračunati da te doda u grupu korisnika koji mogu uploadat avatar... mislim da bi ti iza 13:45 trebalo proraditi
probaj za neko vrijeme kad forum napravi update korisničkih grupa, treba te preračunati da te doda u grupu korisnika koji mogu uploadat avatar... mislim da bi ti iza 13:45 trebalo proraditi
ok, nije hitno
Zappan i ostala raja, na ostalim mjestima gdje se koristi ovaj forum sve radi kako treba, a avatari mogu biti veličine kao ovaj recimo:![]()
Ako hoćeš link foruma daću ti, da se povežeš sa Adminom tog sajta, čovjek hoće pomoći?
Mogu avatari biti i puno veći od toga, no stvar je u tome što sve to onda usporava učitavanje, a većina nas je još uvijek na modemima, zbog toga i postoji ograničenje o veličini avatara...
Ali bi moglo ostati na ogranicenju od 5kb, a velicina bi se povecala na npr. 75*75 pixela. Ucitavanje i web prostor bi bili jednaki a avatari veci.
Razmišljao sam o tome i zaključio da i meni idu na živce veliki avatarai, no ako se izrazi želja za tim u malo većem broj admin će vjerojatno reagirati... Otvorite anketu u cafe-u pa ćemo znati...
Stvarno nema potrebe za većim. Kič.
Pa i nema ovo je sasvim dovoljno
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
Mislim da ono što sam ja postavio nije veliki, no jako umjeren avatar...a inače, moj avatar koji koristim je te veličine, pa bi možda mogao da se napravi izuzetak tako da se samo on ubaci u memoriju foruma pa da ga mogu svi birati?
Cheers!
pa pogledaj mu broj postovaIzvorno postao IggXy
pa onda malo razmisli zašto traži da
se stavi u mem. foruma![]()
pa smanji ga...
IggXy, ovaj moj avatar ne mogu uploadati, a njega ne uspijem postaviti onda neću imati avatar uopšte.
Usput Damgol, to sa brojem postova i avatarima je jako glupo, znam da je to odavno jer sam prije pregledao ovaj forum i koliko se sjećam toga nema nigdje drugdje nego ovdje. Sem toga da raja nabija postove (gluposti) da bi mogli postaviti avatar, ja ne vidim nikakvu drugo (ne)korist.
ma znam da je možda glupo ali vjeruj mi još je gluplje da
dođe neko ostavi 1 post i onda stavi svoj avatar zar ne?
ipak treba malo postat da bi dobio privilegiju avatara zar ne![]()
Stavi 25 postova jer za 50 ipak trebas malo previse vremena (meni je trebalo tri tjedna)
Nije previše, jer onda bi mnogi prestali posjećivati forum, a avatar bi zauzimao mjesto na serveru.
Pa zar je avant toliko vazan? Onaj kojega zanimaju mobiteli i to sto ima na ovom forumu sigurno nece biti tu samo zbog avanta.
Stavite pravilo da se avanti mogu mjenjat najvise jedanput dnevno. Otvorite novi server i prebacite avante na njega sami i onda preko url ubacite na forum
Imas besplatne male servere ili slicne stvari gdje mozes ostavit podatke kao ono nesto na yahoo. Nemoj komplicirat, evo imas sad tu iggXy sliku i promjenis je u neku drugu. Poslje te promjene nemozes je vise mjenjat. To bi bilo lakse za vas pri prebacivanju slika.
neke stvari treba i zaslužit, tako je i s ovim... jadan, čekao si 3 tjedna za avatar... ako je to puno, onda stvarno ne znam koja je po tebi granica (vremenska) za dobit avatar...
i ne, ne trudi se... pitanje je retoričko, a pravilo se za sada neće mijenjati. spuštanje sa 200 na 50 je objašnjeno kad je dignut vB3, potražite temu o tome...
Bookmarks