200 je previše jer se više ne broje postovi u svim dijelovima foruma, pretražite malo članove i sortirajte ih po broju postova pa će te vidjeti da nema baš tako puno korisnika sa >200 postova.
ja sam vec 2 godine na forumu i samo zbog toga sto nisam doma on-line i nemam 200 postova nemogu staviti svoj avatar...........
smrc............
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
200 je previše jer se više ne broje postovi u svim dijelovima foruma, pretražite malo članove i sortirajte ih po broju postova pa će te vidjeti da nema baš tako puno korisnika sa >200 postova.
...ne mogu ni ja pa se ne bunim...
Usput upit (ne da mi se otvarati novu temu) postoji li mogućnost u postavkama aktivirati opciju "spoiler" tj. da se dio teksta zacrni te dok se ne prevuće kursorom preko njega isti se ne vidi (ovo bi bilo korisni kod davanja osobnih informacija (mail, broj telefona)...
Ako želiš sakriti mail od robota teško da će ti spoiler tu pomoći pošto oni ionako čitaju kód stranice, osim ukoliko se ne radi o nekom javascriptu koji usput i enkodira mail da ne bude direktno vidljiv iz kóda.
Zadnji uredio gog : 30-08-2004 u 09:43
...ma i ovako imam mail za takve stvari - stvar je u tom da npr. daju se brojevi mob. telefona u oglasniku a ne sviđa mi se to što su svima odmah na uvid...
a to ti je tako ono što objaviš znači da automatski želiš da se vidi
ti očito želiš da recimo ljudi znaju da si ofca i da te ne svačaju za
ozbiljno što se i vidi iz tvojeg avatara![]()
update o avatarima: složio sam postavke da članovi koji prijeđu 50 postova mogu staviti vlastiti avatar... molio bih da probate, pa ako ne radi javite jer se to sad radi na nešto drugačiji način nego u prošloj verziji foruma, pa se ja nadam da sam dobro složio
broj postova je smanjen na 50 jer se postovi broje samo u tematskim forumima...
s koliko se postova moze pisati vlastiti text ispod avatara?? P.S. Avatari rade!!
znam da je tako bilo na staroj verziji, ali posto je pomaknut prag avatara(prije - 200, sada - 50), mozda je i prag za taj text pomaknut.
Nebi da ispadnem glup ili nes tak ai prije sam imao oko 300 postova sad imam oko 190
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
to ti je zato kaj se postovi u kaficu ne broje (100. put)
..."booky",prati malo događanja u vezi VB3-ce u ovom podforumu i sve ćeš znati...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
čekaj malo, znači ja ne mogu mijenjati avatar? koja glupost, ma joj bok!
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
Zašto ne bi mogla, pa imaš preko 50 postova...
joj nemam vremena čitat kilometarske postove...imam posla preko glave ali čini mi se da sam vidjela da treba 200
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
...evo,"andreice"...Izvorno postao zappan
...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ja ne mogu uploadat avatar sa svog računala, zašto???
ja imam 50 ali nemogu postaviti vlastiti avatar
obojici - malo više detalja mi dajte kaj ste dobili od foruma neku grešku (kaj kaže?), nemate opciju uploada avatara ili u čemu je problem. na pitanje 'zakaj ja ne mogu...' vam ništa ne mogu reći...
@kresoml - koliko ja vidim, ti imaš vlastiti avatar
nemam opciju da ga podignem sa svog računala, ili sam slep http://kinfa.250free.com/avatar.JPG![]()
@kinfa - riješen problem.... sad bi ti trebalo raditi
još ne radi
probaj za neko vrijeme kad forum napravi update korisničkih grupa, treba te preračunati da te doda u grupu korisnika koji mogu uploadat avatar... mislim da bi ti iza 13:45 trebalo proraditi
ok, nije hitno
Bookmarks