namjerno nigdje nisam spomenuo, posudjivanje, przenje igara... lol...

ne razumijem ovo masina... msilis masina od kompa? netreba.

inace tu igru imam vec dugo ali je nisam mogo instalirat, nes je zezalo, pa sam mislio da ne valja snimka od pirata, kad je ja neki dan ubacim u novu dvd przilicu, i vidi cuda, radi.
midnight club 2 je nesto izmedju undergrounda i gta serijala

na pocetku igre imas samo jedan auto i samo po L.A. se vozis. dakle kao i u undergroundu, pocnes karijeru, dobivas bolje aute, svremenom se otkljucaju i ostala 2 grada, pariz i tokyo (ja sam nabavio cheatove pa imam sve)
ono sto prvo moram reci je, da igra (ponasanje auta, skretanje itd) nema nikakve veze sa undergroundom i to me jako razocaralo, nemam controler nego igram preko tipovnice, i to je grozno, lagano stisnem a vec se skrene za 90stupnjeva i to se neda popravit/namjestit. ono sto me razveselilo su - motori, 3 motora se mogu naci i prehebeni su. inace auti nemaju prava imena ali vrlo slice pravima. dalje sto me razveselilo je dobar soundtrack sa razlčitim izborom glazbe. steta sto je cjelo vrijeme u igri mrak, ima to svojih cari ali mislim da nebi bilo lose vozit se koji put i po danu...

sto jos.....? naravno nemorate se uvijek utrkivati, tu je uvjek i free ride za razgledavanje grada....