Killa nabaci koju rijec o midnight club II,cuo sam je je to isto neko utrkivanje(street)
mislim da je glupo da pravimo nekakve 'review'-e igara, kad ih se moze na netu naci hrpa, i to sa jako dobrim osvrtima na igru bla bla... nego... ako bas nekog interesira nesto u svezi igre, moze pitat pa napravim-o neki textic.
ako je neko zainteresiran, evo sto ja sad igram (imam):
-Manhunt
-Thief: Deadly Shadows
-Carnival cruise lines tycoon 2005: Island hopping
-Mashed
-FarCry
-World championship snooker 2004
tu su jos i neke starije igre tipa
-midnight club II
-uefa euro 2004
-nfs underground
-true crime: the streets of L.A
-hitman: contracts
-america's army
dakle ako nekog nesto zanima od ovih igara slobodno pita
![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Da i cuo sam da treba masina za to?
Bil mogo sta sprzit pa poslat svom buraz, legi, braciki šiletu??![]()
namjerno nigdje nisam spomenuo, posudjivanje, przenje igara... lol...
ne razumijem ovo masina... msilis masina od kompa? netreba.
inace tu igru imam vec dugo ali je nisam mogo instalirat, nes je zezalo, pa sam mislio da ne valja snimka od pirata, kad je ja neki dan ubacim u novu dvd przilicu, i vidi cuda, radi.
midnight club 2 je nesto izmedju undergrounda i gta serijala
na pocetku igre imas samo jedan auto i samo po L.A. se vozis. dakle kao i u undergroundu, pocnes karijeru, dobivas bolje aute, svremenom se otkljucaju i ostala 2 grada, pariz i tokyo (ja sam nabavio cheatove pa imam sve)
ono sto prvo moram reci je, da igra (ponasanje auta, skretanje itd) nema nikakve veze sa undergroundom i to me jako razocaralo, nemam controler nego igram preko tipovnice, i to je grozno, lagano stisnem a vec se skrene za 90stupnjeva i to se neda popravit/namjestit. ono sto me razveselilo su - motori, 3 motora se mogu naci i prehebeni su. inace auti nemaju prava imena ali vrlo slice pravima. dalje sto me razveselilo je dobar soundtrack sa razlčitim izborom glazbe. steta sto je cjelo vrijeme u igri mrak, ima to svojih cari ali mislim da nebi bilo lose vozit se koji put i po danu...
sto jos.....? naravno nemorate se uvijek utrkivati, tu je uvjek i free ride za razgledavanje grada....
kazem, ono sto najvise odvraca od uzivanja u igri je, upravljivost vozila, bar meni.
nitro kod auta je.... prejak, nerealan, ma zamislite underground kao original, a ovo kao losiju kopiju. jedino sto ovdje vozite po gradu a tamo po stazama (mislim, i tamo je grad, ali nemozete u druge ulice) jos samo da se moze izlazit i k rast druge aute..... uf.
eh da tu je jos i opcija edit race ili kako se vec zove, gdje vi odredjujete checkpointove po gradu
ne manji je grad. promet.... je ok. a kakav bi trebao bit promet.....hahhh
ma igrica je opci srot, grafika osrednja, igrivost nikakva....
true crime, moram reci da sam ja jedva cekao da nabavim igricu, ali onda me razocarala... a mozda je to stvar navike... ti si policajac, vozis se po gradu (grad je ogroman, najveci ikad napravljen u jednoj igri) normalno se mozes kretat gradom kao i u gta serijalu, ulazit u druge aute (nemogu reci krast ih, jer ipak, ti si murjak)
dok se vozis, preko radija ti centrala dojavi da ides rjesit neki sukob ili sta vec... inace ako neku misiju ne uspijes izvrsit, dakle padnes, mozes i nemoras je ponovit, sto je posebnost ove igre, i onda se dalje razvija drugacijim tokom.
aha, ono sto me razocaralo je ponasanje auta, vozne karakteristike, koje su kao u midnight club-u.. nije se bas nesto pretjerano lijepo voziti po gradu kad su sve ulice iste.... I'll stick to vice city![]()
pa naravno da ima za komp... za komp igre uvjek dodju zadnje, ali dodju.
btw ja sam plejku svoju prodao, i 1 i 2![]()
morate shvatiti nesto, PC rulz!
u igracim konzolama, prednost ce vidjeti samo mala djeca i ljudi koji neznaju baratat kompjuterom
pa mozes ulazit i vozit sve aute u igri. da ti nabrojim koji su? hm... malo teze. sudari su... pa tu negdje kao u gta, malo realniji ipak. u gta samo dotaknes zid i vec ti pola auta sj...
a ti si ju imao zato ne kenjaj jel bi se mogli potuc.Izvorno postao flOorKilla
![]()
pa kao sto si i sam napisao, ja sam ju IMAO! onda sam se opametio i prodao.
kaj se moze iznajmit? di? kolko kosta
aj neda mi se, nemam ga... ma cekat cu ja da igra dodje na pc....
Bookmarks