ovako,koliko sam ja shvatio koristi ti google maps i svoj program za nvigaciju tj. Wayfinder (instaliran na njemu),tako da za njegov gps treba net tj.konekcija na internet zbog wayfinder-a ali sam jos i procito da je dosta slab gps prijem
Find your way with GPS
Looking for the location of a gig or a new club? Even a new city poses no challenge for the Sony Ericsson W760 / W760i. The phone’s built-in GPS with Wayfinder Navigator™1) lets you search over 20 million points of interest around the globe and talks you to your destination every turn of the way. There’s also a GPS-supported fitness application called Tracker that can tell you how fast, for how long and how far you ran (or walked!).
-i mislim da nemožeš instalirat novu navigaciju jer je normalni gsm mobitel znaci samo java aplikacije

Odgovori uz citat
Džabe ti gps ako uz njega trebaš potrošit još 100kn prometa za net

,ali barem za utjehu c905 ima wifi pa ce to barem koliko toliko smanjiti cijenu koristenja takve aplikacije,ali opet nije svugdje signal wifi a kamoli negdje recimo u zagorju (ili na sporednim cestama u sloveniji
) kad zalutaš,sve u svemu odlicni modeli (tj.w760 i c905) ali nekom korisniku koji je bolje upucen u svijet gsm ovo je veliki minus,vec kad su stavili gps mogli su barem za svaku zemlju u kojoj se kupi stavit besplatnu kartu za tu regiju u kojoj je kupljen ,ali ocigledno operatori ovaj put povukli deblji kraj

Bookmarks