= Citat = Izvorno postao hp compaq Pregledaj post
Moja preporuka ti je sljedeće:
Kupi prepaid karticu nekog australskog operatera. Uz to si na internetu otvori Nonoh account (www.nonoh.net), uplati 10€. Imaš pozive potpuno besplatno za HR.
Stvar funkcionira presavršeno. Sa australskog mobitela biraš 0871232364 (broj provjeri prije puta, možda se promjeni, ...). To je Australski broj fiksne linije, i kao takav se obračunava na kupljenoj prepaid kartici. Pozivom na taj broj, govorni automat ti kaže da nakon zvučnog signala biraš broj koji zoveš. Ti utipkaš 00385xxxxxxxx -broj u HR i taj poziv te sveukupno košta kao da zoveš nekoga u Australiji sa mobitela na fiksni broj.
Dodatna ušteda ti je ako te od doma zovu također preko Nonoha, bilo sa kompjutera na mobitel, ili pak Phone-to-Phone poziva sa kompjutera, ili ako ti doma ne koriste mobitel, na isti način kao što ti njih zoveš, pristupni broj iz HR je 017776167, biraju tvoj Australski broj i plaćaju kao da si doma.

Jedino što moraš napraviti, je u programu unijeti tvoj broj telefona s kojeg te netko od doma misli nazivati, i u Australiji unijeti svoj novi broj mobitela, kako bi mogao na ovaj način spojiti vezu.

Jeftinijeg od ovog načina nema.
JOJ zbunio sam se.
1. vidim da je taj nonoh od betamax-a a ja vec imam racun na 12voip mogu li koristit 12voip ili barem taj racun?
2.Taj prvi proj-australiski fiksni je predpostavljam neki od voip-a
3.misliš kompjuter a ne mobitel jer mi to nema logike
Ako ti nije tesko mozes li mi jos malo pojasniti, preciznije...ja sam ti malo smotan. Hvala