Izvorno postao blentavi Pozdrav Zanima me da li netko zna kako otključati razr2 v8? Inače totalni sam početnik pa vas molim za malo razumijevanja. Hvala nema free načinom. Poštovanje, GoGs.
Zadnji uredio Inovator : 29-06-2008 u 18:29 Razlog: Neka bude ovako, zbog preglednosti, a ubuduce koristi report
zanimalo bi i mene ovo,,... nema bash nikakav nacin priko IMEI-a ili flashanja?,... đabe fkors
Izvorno postao LeperMessiah zanimalo bi i mene ovo,,... nema bash nikakav nacin priko IMEI-a ili flashanja?,... đabe fkors nema. ovaj je baziran na linuxu... stoga, nije dummy. uglavnom, čeka se riješenje.
a da je bilo nazvat sluzbu za korisnike i prodat in pricu da si dobia zakljucan mob, bi li popušili pa ti dali kod?
Izvorno postao LeperMessiah a da je bilo nazvat sluzbu za korisnike i prodat in pricu da si dobia zakljucan mob, bi li popušili pa ti dali kod? Odkud ti ideja sjedne..... Nisu baš tak ni oni bedasti......
Here comes fuckin Civil War.........
Izvorno postao The Judge Odkud ti ideja sjedne..... Nisu baš tak ni oni bedasti...... A samo tribas bit vjest u laganju, mastovit da dobru pricu smislish i sritan da ti se javi zenski operater
Izvorno postao LeperMessiah A samo tribas bit vjest u laganju, mastovit da dobru pricu smislish i sritan da ti se javi zenski operater da...istina..... Ali nećemo više Off topic......
Pravila foruma
Bookmarks