..."zappane",vidim da si otvorio *Upozorenja i kazne*...svaka čast...
..."zappane",vidim da si otvorio *Upozorenja i kazne*...svaka čast...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
pa kaj ne zapamtite ove glavne kodove za smajlije?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...ja sam zapamtio dosta njih...stvarno ih nije teško memorirati...
e pa zakaj bi memorirao kad postoji mogućnost da ne moram![]()
nekaj mi se čudno ponaša forum danas
jedva sam otvorio ovu temu da mogu ovo napisati
naime kad u kontrolnoj ploči na pretplačene teme kliknem
na zadnji post na toj temi otvara mi se ova stranica:
http://www.incredifind.com/index.cfm...astpost&t=5968
!?!?!?!?!
a za nove postove je ovaj odgovor na istom sajtu:
The Site you are looking for "http://cafe.mobil.hr/search.php?do=getnew" is not available.
!?!?!?!?!
Zadnji uredio damgol : 26-09-2004 u 12:40
evo nije me bilo neko vrijeme i moram priznat da me docekalo ugodno iznenadjenje...jako lijepo izgleda ovo novo ruho...
...je čak ti se i avatar "ubrzao"...
..."vrag",pa konačno da si se vratio......
..."dmi",a kud ti trčiš...žuriš nekud ili vježbaš...
...a sad za VB3 - zasad radi ok,samo što ima nekih *fulanja* u prijevodu...
ok za prijevod... dobro da ga uopce ima... cini mi se da se malo smanjio promet na forumu!?!?
"Trenutno Aktivni Clanovi"
pise ja, Dark+, neki ostali
sta znaci taj plus + ?!?
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Da sam ti u buddy listi?
...primjetio sam,u test podforumu,da su neki Guesti(točnije gosti) postali...hoće li mi netko reći da li oni mogu sada odgovarati i drugdije ili samo ondje...
početak pitanja ti je i odgovor![]()
to je joker nekaj testirao s tim gostima... ne znam točno kaj je htio isprobat, to je samo tamo tako. možda je u međuvremenu i zabranjeno
A kad cemo moci dodati Attachments, to nam stvarno treba?!
Nikad, jer zauzima previse prostora na serveru. To je samo opcija u forumu i nista drugo.
Pa mislim glupo, sta vise rec.
Inace sam na jos jednom stranom forumu gdje to sljaka i ima materijala za skidat koliko ti dusa zeli od programa, preko igara, thema, slika ma svega sto moz zamislit.
Jel realno ljudi imaju ovdje dosta materijala koji bi mozda i podjelili s nama al bas nezna svako uplodat na server a ovo ladno moze svak.
Stvarno valjalo bi kad bi se moglo.
Razlog zašto je to onemogučeno nije glup, ali šteta da je tako s tim se moram složiti...
Pa jel postoji mogucnost da se to nekako aktivira, pokrene ili nesto trece?
Postoji, ali bi se uskoro potrošio sav prostor na serveru, a kojeg se već interno koristi za jako puno stvari, 50-100 mega mora uvijek biti slobodno zbog mailova koji dolaze u redakciju... tako da slobodno možete zaboraviti na to...
Redakcija? Sad mi nije nista jasno?!?!
Ma to o.k. al gog i redakcije to mi nije jasno?![]()
Samo za tebe: Gog radi u mobilu. On komunicira putem sluzbenoga
maila kao i svi ostali zaposlenici u Mobilu. Da bi mogli komunicirati, trebaju na webu imati prostor kamo ce se njihovi mailovi spremati. Ako ti uploadas na forum N-Gage igru (npr.), Gog nece moci primiti ili poslati mail i nece moci komunicirati, tj. nece moci poslati recenzije i tekstove u mobil, i casopis nece moci izaci. To bi bilo to
![]()
![]()
![]()
Bookmarks