@sile, AFAIK, članovi sa većom reputacijom imaju više kockica koje iz zelenog kreću prema žutom i crvenom..
e sile, nemam blage veze kaj kockica radi. meni je forum nov kao i tebi. a vidjet će se koliko je tko cijenjen među ostalim forumašima što je jako zgodan podatak i starim i novim članovima (iz različitih razloga). nečije rjieči ovdje mogu na taj način dobiti određenu težinu.
@sile, AFAIK, članovi sa većom reputacijom imaju više kockica koje iz zelenog kreću prema žutom i crvenom..
"Najviše korisnika online, 275, bilo je 13-09-2004 u 16:36."
Prije je bilo oko 60 ako se ne varam?![]()
![]()
![]()
ma to je robot
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Možda se google i drugi pretraživaći malo bolje snalaze sa novom verzijom foruma pa od tamo dobivamo više hitova. Trebalo bi proučiti log-ove na serveru...
da pa ima neki brojač valjda koji se može stavit da se sve točnije vidi...
Ima, logovi na serveru, pa to sam i napisao![]()
pa dobro i šta kažu?![]()
...da nam se tamo nekakvi botovi prikapčaju...![]()
ne znam, moram vidjeti sa joker da mi da pristup
jel se može promjenit ovo kod nicka da ne bude "Telefon" nego "Mobitel"
A zašto bi se mjenjalo? Naime, telefon može biti mobilni ili fiksni, a 'Mobitel' je kao naziv u nas 'rvatina ostao zbog NMT mreže (099) koja se tako zove i koja je bila prva u ponudi na mobilnom tržištu. Da se je mreža zvala 'letitel' sad bi za mobilne telefone govorili letitel umjesto mobitel, bilo bi ono: 'ej, jesi kupil novi letić' ili 'kak dobar letitel imaš!'.Izvorno postao kinfa
Prema tome 'Telefon' je mnogo ispravniji izraz od 'Mobitela' bez obzira što smo na njega navikli...
Zadnji uredio whiteboy : 21-09-2004 u 09:53
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
onda je najbolje da se stavi skraćenica GSM
i riješili smo problem![]()
uz rimu je sve moguće
![]()
@ wb ipak bolje zvuci mobitel nego TELEfon ili letitel![]()
zašto ja nemogu uploadat avatar iz svog računala???
o avatarima ima posebna tema! molim vas da tamo pitate ak nekaj ne štima!
zappane daj stvarno pogledaj jel se može kaj naoravit da kad odgovaraš
na post preko "brzi" odgovor možeš koristiti smajlije jel to se na starom vb-u
moglo radit,dovoljno je bilo da ih jednom otvoriš i kasnije si ih mogao stalno koristit..
zappane pa daj onda riješi ako je samo to "kvar"
Bookmarks