Kasno! Usro sam stvar. Ne pojavljuje mi se više particija u My Computeru, u parititon magicu je tamo. Checkao za errore 2x, prvi neuspjelo zbog "To many errors"-a (čišćenje errora 501), a drugi put je upsjelo, ali neki drugi error. Od nealociranog sam napravio prije toga novu particiju. Što da radim? I da, podatci na mom kompu su toliko važni, da ne mogu opisati koliko su važni. NI U KOJEM SLUČAJU ne smijem izgubiti podatke. Molim vas, ne smiju nestati podatci. Ispričavam se zbog noobasto pisanja, vikanja i sigurno milijun tipfelera, ali ovo mi je jako važno i hito. Molim vas!
EDIT (after skoro srčani):
Sve radi, nevjerovatno! Sretan sam kao kad sam NES igre natjerao na Playstation 2Problem je bio u tome što sam ja sve popravio, samo nisam particiji dodijelio slovo. Sad sve (nadajmo se) radi. Svima puno hvala na pomoći! I sad, moj najdraži "smajlić":
![]()

Problem je bio u tome što sam ja sve popravio, samo nisam particiji dodijelio slovo. Sad sve (nadajmo se) radi. Svima puno hvala na pomoći! I sad, moj najdraži "smajlić":
Odgovori uz citat
Bookmarks