Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 25

Hybrid View

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Desire HD, N900, N8, E72
    Operater
    Tele2/T-Mobile
    Bodovi
    19.415
    Nivo
    33
    Bodovi: 19.415, Nivo: 33
    Bodovi: 19.415, Nivo: 33
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sumnjam da ce se HTC baciti u Symbian vode, cak mi eksperiment s Android OS-om zvuci samo kao eksperiment.

HTC je hard core podruznica Microsofta, i kao takav ce ostati. Za sad ima izvrsne uspjehe sa svojim modelima, dobro targetira ciljanu skupinu kupaca i zadovoljava ih svojim proizvodima.

Po meni se Nokija u zadnjih 3 godine uzasno pokvarila, najezda S60 modela je prevelika.. a da ne kazem poluuspjele modele poput N80, N95.... E90 kao flagship je obecavao, no unatoc izvrsnom hardwareu, OS , S60 je taj koji ga je maknuo iz utrke poslovnih komunikatora.

Jednostavno Nokija je zastranila u tu multimedijalnu stranu i zaboravila je na hard core poslovne korisnike. Veliki nedostatak je bas nedostatak u razvoju touch screena, jer svatko tko je surfao ili slao mali sa attachmentom sa Windows mobile uredjaja s touch screenom i primjerice s E65 zna o cemu pricam.

Mislim da su otkrili da ako zele zadrzati dominaciju, ponovo se vratiti u poslovni svjet, da im treba opaki razvoj OS-a. Ono sto Microsoft ima godinama...
    To je moj skroman osvrt..

Vidjet cemo 2010. no do tada, poslovnim sektorom i dalje po meni vladaju Windows Mobile uredjaji.

Tek rođen Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Activity Award

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    65.022
    Nivo
    62
    Bodovi: 65.022, Nivo: 62
    Bodovi: 65.022, Nivo: 62
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Istina, što se tiče poslovnog svijeta, tu je WM zakon i HTC uređaji. Ali mislim da ima dobre predispozicije i UIQ platforma, možad neka soft verzija WM platforme, odnosno za manje zahtijevnije korisnike, odnosno jeftinije modela.

Mada mi se čini, da je SE sa svojim UIQ uređajima također jak u poslovnom segmentu. Sad ćemo samo vidjeti kako će se dalje razvijati situacija.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    3G iPhone/Android G1
    Operater
    Vip/T-Mobile/Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao beetleman Pregledaj post
    Sumnjam da ce se HTC baciti u Symbian vode, cak mi eksperiment s Android OS-om zvuci samo kao eksperiment.

HTC je hard core podruznica Microsofta, i kao takav ce ostati. Za sad ima izvrsne uspjehe sa svojim modelima, dobro targetira ciljanu skupinu kupaca i zadovoljava ih svojim proizvodima.
    Oprosti al nebih se slozio da je HTC hardcore podruznica Microsofta samo zato jer su se odlučili za WM, koliko znam u samim pocetcima su razglabali dali krenuti sa WM, Palm OS-om ili nekim linux flavorom tipa Qtopia. Palm je otpao iz poznatih razloga , Qtopiu je kupila Nokia (panetan potez jer je taman počela davati smislene rezultate). Symbian mi se čini malo vjerojatna platforma za HTC ali Android itekako jer će im dozvoliti diverzifikaciju ali i prevladavanje nedostataka koje donosi WM. Android ako ga dobro odigraju će biti bez premca u industriji. WM malo po malo segmentacijom korisnika gubi dio po dio tržišta.
    Ne vidim šta bi WM platforma mogla ponuditi a da Andoid ne može pratiti i obratno vidim hrpu toga što Andoid može ponuditi a WM ne.

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Bi0 Pregledaj post
    Oprosti al nebih se slozio da je HTC hardcore podruznica Microsofta samo zato jer su se odlučili za WM
    Slazem se, no HTC se nikada nije ekskluzivno obvezao na jedan OS, sto je ocito sa Androidom, a i sa izjavama duznosnika HTC-a koji su rekli da niti jedan OS nije iskljucen (najvise se mislilo na Symbian).

HTC ima veliki hardverski potencijal i postaje sve bitniji igrac, najvise za MS koji razvija mobilni OS u suradnji sa njim, no zanimljiv je i Nokiji kojoj nedostaje tog touchscreen hardverskog iskustva kakav ce biti potreban za touch uredaje koji ce tek doci.
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Novi moderator - Nokia, Symbian Nokia - Ico
    By sodom in forum Moderatori
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 11-03-2007, 22:42
  2. Odgovora: 8
    Posljednji post: 22-11-2006, 23:57
  3. jel ko kupuje na ebay-u?
    By Compov in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 27
    Posljednji post: 11-10-2006, 17:29
  4. T-HT kupuje Iskon?
    By jay in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 29
    Posljednji post: 07-06-2006, 20:18
  5. Odgovora: 0
    Posljednji post: 23-03-2006, 15:47

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove