Sumnjam da ce se HTC baciti u Symbian vode, cak mi eksperiment s Android OS-om zvuci samo kao eksperiment.
HTC je hard core podruznica Microsofta, i kao takav ce ostati. Za sad ima izvrsne uspjehe sa svojim modelima, dobro targetira ciljanu skupinu kupaca i zadovoljava ih svojim proizvodima.
Po meni se Nokija u zadnjih 3 godine uzasno pokvarila, najezda S60 modela je prevelika.. a da ne kazem poluuspjele modele poput N80, N95.... E90 kao flagship je obecavao, no unatoc izvrsnom hardwareu, OS , S60 je taj koji ga je maknuo iz utrke poslovnih komunikatora.
Jednostavno Nokija je zastranila u tu multimedijalnu stranu i zaboravila je na hard core poslovne korisnike. Veliki nedostatak je bas nedostatak u razvoju touch screena, jer svatko tko je surfao ili slao mali sa attachmentom sa Windows mobile uredjaja s touch screenom i primjerice s E65 zna o cemu pricam.
Mislim da su otkrili da ako zele zadrzati dominaciju, ponovo se vratiti u poslovni svjet, da im treba opaki razvoj OS-a. Ono sto Microsoft ima godinama...
To je moj skroman osvrt..
Vidjet cemo 2010. no do tada, poslovnim sektorom i dalje po meni vladaju Windows Mobile uredjaji.

Odgovori uz citat

Bookmarks