Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2008
    Bodovi
    8.513
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.513, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

HP TouchSmart IQ500

HP-ov TouchSmart All-In-One - na prvi pogled, riječ je tek o još jednom od računala koja su smještena u pozadinu 22-inčnog ekrana, opremljenog bežičnom tipkovnicom, mišem i daljinskim upravljačem. No, kombinacija HP-ovog ekranskog sučelja i dvije kamerice smještene u gornjim kutevima ekrana omogućuje upravljanje računalom uz pomoć jednog ili dva prsta. Ako želite slušati glazbu - dotaknite prstom u odgovarajuću ikonu, nađite album ili stvar koju želite slušati, odvucite ju u playlistu, preuredite playlistu... Baratanje slikama je također dječja igra, a prstima je moguće obaviti i neke jednostavnije radnje poput zumiranja ili cropanja slika. Nakon malo navikavanja, shvatiti ćete da niti ne morate prstima prljati površinu ekrana - registraciju pokreta ionako vrše prije spomenute kamerice. Na žalost većine europskih novinara koji su se igrali sa TouchSmart računalima, modeli TouchSmart IQ500 odnosno IQ700 će za početak biti dostupan sa ove strane Atlantika samo u Italiji, Francuskoj, bliskoistočnim zemljama te Španjolskoj i Velikoj Britaniji, po cijeni od 1.499 EUR.
    Službena stranica
    Zanjimljivo a nije ni skupo samo ne kontam zašto ga prodaju u više zemalja....meni se čini da sam stavio na krivi forum ali nema veze zato su tu moderatori

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Desire HD, N900, N8, E72
    Operater
    Tele2/T-Mobile
    Bodovi
    19.415
    Nivo
    33
    Bodovi: 19.415, Nivo: 33
    Bodovi: 19.415, Nivo: 33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lijepa stvar, no za HR je nedostupno, do ovog ce se moci doci ili putovanjima ili ebayom

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2008
    Bodovi
    8.513
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa rado bi ga uzeo i putovanjem ali me strah da ako mi se nešto z***re moram ic u npr. UK

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove