stavi cd od windowsa pa ce ti on sam formatirat (ako se dobro sjecam)
Kako najbrze formatirati C disk (tamo di su mi Windowsi insatlitani?? Posto bih htio instalirati na novo win, pa sam htio formatirati.
pa dajte pomozite, jer je hitno...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
stavi cd od windowsa pa ce ti on sam formatirat (ako se dobro sjecam)
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
Probao i neće... Samo ponudi repair... Formatiranje ništa...možda da probam da win 98?
da li ima neki način da iz windowsa to naparvim, ilio iz dosa?
Jel imas XP pro? Ako da, instalacija bi ti u jednom trenutku trebala ponudit "Repair Console" ili slicno.
Ako ne, nabavi bilo koji Linux boot CD i formatiraj odande (valjda se bar malo snalazis u lin). HINT: dovoljno je samo prebrisati pocetak particije (10-tak sektora je dovoljno).
Ako ni tako ne ide, izvadi disk, stavi u drugi komp i formatiraj na njemu.
Iz Win ne mozes formatirati boot particiju.
Iz DOS-a ne mozes ni pristupiti NTFS particiji (bar ne bez posebnog softvera), tako da nista od toga.
Kad ti ponudi repair, imaš izbor repair ili ne. Odabereš ne, te kad te pita gdje želiš instalirati, odabereš tu particiju gdje su windowsi, pa te u sljedečem koraku pita želiš li format. Izbereš NTFS, možeš quick, ali bolje obični.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
a u cemu je razlika izmedju quick i obicni???
###1410989180026
Riješena stvar. Stavio boot cd od win 98, i formatirao...![]()
sad se formatira, pa onda instalirati XP... Trebat ce mi cijelu noc... Al dobro da mi mob ima w-lan...![]()
zato dobre stare startup diskete obavljaju posao uvijek kako se spada![]()
Bookmarks