dodjem iz zg-a i veli brat da ne radi,a dogadja se sljedece:upalim ga,podigne win.,dodje do onog dijela kad pise welcome,i onda samo ostane plavi ekren i nikud nikam..![]()
![]()
,a u safe modu mi radi..znate li mozda u cem je problem..?
![]()
dodjem iz zg-a i veli brat da ne radi,a dogadja se sljedece:upalim ga,podigne win.,dodje do onog dijela kad pise welcome,i onda samo ostane plavi ekren i nikud nikam..![]()
![]()
,a u safe modu mi radi..znate li mozda u cem je problem..?
![]()
gidi jap!
Meni se jednom taj slučaj dogodio kad sam petljao s driverima za grafičku, nešto sam updejtao pa na kraju vraćao stare dok se windowsi nisu zblesirali i zapinjali na welcome screenu. Probaj iz safe moda preko system restorea vratiti windowse na neki stariji datum.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
vise ni u SM ne mogu..![]()
gidi jap!
...pa je li što nedavno, prije nego se to krenulo događat, instalirano...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
......da bar možeš ući u win, pa da probaš sa system restore...
evo javio mi brat,bio komp na popravku,otisao HD veli,stavio je novog od 80g,instalirao win i uzeo 650kn !! nije li to previse? a podaci sa starog diska su ostali..nisam znao da je to moguce,bar nesto dobroga..
gidi jap!
hmmm smatram da je puno... jer si to sve sam mogao izvesti! cisto sumnjam da je HD riknuo jer neznam sa cega ga je bootao ako je disk otiso???!!!
###1410989180026
evo da vam velim,racun: HDD 80g western Digital 380kn
: usluga servisa racunala (2,5h) 305kn
komp radi,podaci su mi ostali sa starog diska..dao mi je i njega,ne znam dal moze posluzit cemu uopce,bas lijepo izgleda,ko nov![]()
gidi jap!
Evo,pa napasi oci...
http://www.diskont24.com/home.php?cat=12
bezveze si dao pare i meni se jednom to desilo mogao si sam sve formatirati nafrisko instalirati win,jer disk vjerovatno radi,ne kvari se to tako lako... jedino bi podatke izgubio
Bookmarks