Nadam se da si pratio redoslijed instaliranja drivera:
1. Chipset na ploci
2. Ostali integrirani elementi
3. Prkljucni uredaji (modem,graficka...)
Probaj uvalit najnovije drivere za chipset na ploci,pa ponovi SP2...
Instaliro sam frendici win.na novi komp, desava se sljedeci problem kod instalacije sve ide ko po loju kad dode u instalaciji instalig drivers dode do nekih 70-80% i računalo se zamrzne, probo sam prvo sa SP2 al nije rodilo plodom, pa probo s SP3 isto tako, pa sam stavio SP1 i instalacija prosla uredno, pa sam kasnije iz windowsa service pack instalaciju pokrenuo i instaliro kad sam restarto komp.nisam mogo dić windowse, zamrza se kod boota....
Sad sam ostavio SP1, al nisam sa tim previše zadovoljan...
Ima ko kakvu ideju di bi mogo bit problem?!
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Nadam se da si pratio redoslijed instaliranja drivera:
1. Chipset na ploci
2. Ostali integrirani elementi
3. Prkljucni uredaji (modem,graficka...)
Probaj uvalit najnovije drivere za chipset na ploci,pa ponovi SP2...
Zadnji uredio Smuchac : 18-06-2008 u 14:51
jesi li imao do sada problema sa tim service packom??? pokusaj skinuti ponovo SP ili si kupiti cd!!!
###1410989180026
sve je ok..
sam napominjem da mi se to desava kod FRESH INSTALACIJE WINDOWSA, znaći format, setup i instalacija pocela dode do djela di instalira uredaje i tu se zamrzava sa SP2 i SP3, a sto se tiće CD-a, imam backupa dovoljno tak da sam probal sa svime i nije htijelo proc, vec samo instalacija SP1 windowsa, znaći setup je normalno sve prošo, tak sam joj i ostavio..
evo bas na ovom djelu uvjek zašteka
![]()
Zadnji uredio microhard : 18-06-2008 u 18:17
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Hardverski problem 100%. Nesto je neispravno,i to stvara problem... Mozda je bolje reci nekompatibilno.
Kako?
Kvaka je u tome sto taj dio hardvera "miruje" sve dok driveri ne stignu do njega,a kad stignu,on se "probudi" i smrzne cijelu stvar. Zasto sa SP1 radi,a sa SP2 i SP3 ne? Zato sto su u SP2 i SP3 integrirani noviji driveri,i najvjerojatnije drugaciji od onih na SP1,te to predstavlja problem,tj nekompatibilnost (s starim driverima taj dio radi,a s novijima ne,) i rezultat toga je smrzavanje kompa... Znaci,hardverski konflikt,ili nekompatibilnost drivera s tim dijelom hardvera...
Ovo ti je moje misljenje,a sad kako ti vidis,tvoja stvar...
Nosi im ga pa neka se oni zahebavaju s njim. To im je,na kraju krajeva,i duznost...
Bookmarks