= Citat = Izvorno postao Goone Pregledaj post
I opet ista pricha. Ljudi moji, rachunalo se kupuje - danas, a ne sutra.
IT industrija doslovce svakoga tjedna izbaci na trzhishte neku novost. Danas je to grafichka kartica, sutra novi procesor, prekosutra novi chipset na matichnim plochama itd..itd. Ono shto je danas "najjache", vech sljedechega tjedna che dochi neshto...josh novije, bolje i jache od toga.
Ako chete chekati sa kupnjom dok neshto novo ne izadje - chekati chete beskonachno dugo.
gle ploce sa novim P45 chipsetom su vec u prodaji isto tako i radeon HD 4850 koji kosta cca 100kn vise od 38xx serije ... jednostavno zelim covjeka upozoriti da je upravo izaslo nesto novo i bolje za istu cijenu da ne dodje preksutra kod frenda i ovaj mu kaze gle imam novu HD4850 i platio sam ju isto kao i ti HD3870 prije tri dana .. i velim ti za tjedan dana ce vec biti u prodaji i HD4870 ... svejedno ti napravi kako hoces neces fulati ni sa P35 li X38 chipsetom i HD3870 grafickom samo ti hocu reci da za iste novce mozes dobiti noviju generaciju proizvoda

posjeti http://www.pcekspert.com/ imas recenziju HD4870, pogledaj si i forum imas brdo revieva i testova