Koristim navedeni uredjaj vec nekoliko tjedana pa da napisem par recenica , mozda nekome pomogne . Trebao sam drugi mobitel sa brojem , a ovaj se pokazao kao jedan od najjeftinijih u prepaidu i to jos u mrezi koja je vrlo jeftina za poruke i pozive , a to i je sve sto mi treba za drugi uredjaj . Mobitel je lagan , dobra ergonomija , izrada solidna , zadnji dio maske je od plastike sa nekakvim zlijebovima tako da ne moze iskliznuti samo tako , tipkovnica je dobra ali nije najbolje rjesenje sto je napravljena iz jednog komada jer sigurno oni sa vecim prstima bi mogli imati problema . Ekran je dovoljno velicne za puno ugodniji rad nego sto je to bio na recimo na j110/120 . Softver je vrlo osnovan , i nema previse mogucnosti personalizacije po pitanju zvukova , ali je zato zvucnik dovoljno glasan . Takodjer softver je poprilicno spor . U mobitel stane 300 kontakta i 100smsova sto je ok . Vrlo dobrim se je pokazao fm radio sa rds-om , koji i je bio jedan od razloga kupnje uz povoljnu cijenu jer na glavnom uredjaju nemam fm , a ponekad dobro dodje . Takodjer je navedeno da uredjaj ima i svjetiljku , i zaista ima , ali na nacin da kad se aktivira ekran jednostavno pobijeli , nije bas previse ucinkovito .
Sto se tice prikljucaka - 3.5mm za slusalice je odlican , ponajvise zato sto se mogu ubaciti bilo koje slusalice za radio , iako i ove koje dodju sa aparatom su dobre . Za punjenje je tu miniusb , probao sam i spojiti ga sa racunalom preko toh utora ali nisam uspio . Trajanje baterije sam ocekivao da bi moglo biti na tragu low end Nokia , ali nije . Uz normalnu upotrebu za drugi telefon , izdrzi oko 4 dana , mozda bi izvukao i koji dan vise da fm ne slusam . Kad se sve zbroji i oduzme , za ovaj uredjaj bi rekao da je pun pogodak , i sigurno u vrhu low end klase , jer nudi korektne mogucnosti za jako korektnu cijenu . A inace se zna da upravo ovakvi uredjaji iz klase koju mi nazivamo low end , su po prodaji u samom vrhu u svijetu , zbog ogromnih kolicina plasiranih u zemlje poput Indije i Kine .