Evo da nesto napisem o ovom mobitelu kojeg imam malo vise od pola godine.

Kada sam ga kupovao, morao sam odabrati izmedju K530 i njega. Odabrao sam S302 zato jer je tanji, ima bljeskalicu, dolazio je sa 1GB m2 stickom i zato jer je bio jedan od novijih modela. Sada mislim da bi bilo bolje da sam kupio K530.

Softvare: dosta spor. Pogotovo u popisu za sviranje kada brzo idem po listi gore ili dolje. Pocne stekati i onda kada prestanem tipkati on nastavlja ici gore/dole po listi, dakle kasni. Ima samo 5 tema, a druge teme ne mozes stavljati, sto nije neki veliki nedostatak ali bilo bi lijepo da ima opciju stavljanja svojih tema. Vecina java igra i programa mi radi, ali cesto znaju zastekati pa se mobitel ili sam resetira ili moras rucno (baterija nutra-van).

Ekran: na njega zbilja nemam zamjerki. Sve se vidi čisto i jasno, a po svijetlu i suncu se vidi malo slabije ali opet je vidljivo.

Tipke: lako se ogule i nisu mi bas nesto. Takodjer mi smeta tipka play/pause sa strane, koju kada stisnes ukljuci player i pocne svirati muzika. To bi bilo ok da se moze stisnuti kad je tipkovnica otkljucana, ali tipka funkcionira i kad je zakljucana.

Materijal: jeftina plastika, malo mi se olabavio ovaj dio kod baterije pa skripi. Dosta se lako ogrebe.

Zvuk: tih, zvucnici slabi.

Sve u svemu, mobitel je ok za nekog prosjecnog korisnika, ali mislim da se za te pare moze dobiti nesto bolje...