Pa neznam, moguće da je do hardvera.
Par puta se ekran i sam upalio.
Dok je LCD ugašen moitel radi no ekran je jednostavno ugašen
Pa neznam, moguće da je do hardvera.
Par puta se ekran i sam upalio.
Dok je LCD ugašen moitel radi no ekran je jednostavno ugašen
Unazad mjesec dana već sam dva puta morao brisat memoriju kodova u koju spremam brojeve kreditnih kartica i druge povjerljive inf., jer jer mi mob. napiše pogrešna zaporka i ne prihvaća je, iako sam 100% siguran da je točna, jer je nikad ne mijenjam. Uglavnom cca 15 dana sve ok, a onda se mob. "sjeti" da je zaporka pogrešna.
Dali je tko imao sličan problem i što bi to moglo biti. Mob. je kupljen na Tele 2 pretplatu i sve ostalo radi normalno.
Evo odgovora (Copy/paste):
Poštovani gospodine,
Hvala Vam što ste kontaktirali službu za korisnike kompanije Sony Ericsson.
Žao nam je što imate spomenuti problem s memorijom kodova na svom C905.
Uzrok problema može biti softverske naravi, stoga za rjeÅ¡enje ponajprije preporuÄujemo nadogradnju softvera Å¡to će optimalizirati rad VaÅ¡eg telefona i ispraviti eventualnu softversku greÅ¡ku.
Molimo Vas da osobne podatke i informacije pohranjene u memoriji telefona prethodno kopirate na drugo mjesto, jer će se nakon nadogradnje ti podaci izbrisati.
Mogućnost nadogradnje softvera dostupna je klikom na priloženi link (a telefon se nakon instalacije i pokretanja programa na raÄunalu prikljuÄuje na raÄunalo usb kabelom):
http://www.sonyericsson.com/cws/supp...05?lc=hr&cc=hr
Prilikom preuzimanja programa molimo Vas da koristite Internet Explorer, jer program s drugim web preglednicima neće ispravno funkcionirati, a anti-virusni program i obrambeni zid po mogućnosti iskljuÄite.
Nakon pokretanja programa samo pratite upute na ekranu raÄunala.
Nadogradnju softvera možete zatražiti i u nekom od naših update servis centara, npr. u Rijeci:
Mobil Centar
51 000 Rijeka Janka Polić Kamova 81. Tower Centar Rijeka
Tel.: 051/ 422- 183
Handy Centar Korzo
51 000 Rijeka Koblerov Trg 1.
Tel.: 051/ 316- 005
Pozdrav,
Kinga Husveti
Sony Ericsson Contact Center
Služba za korisnike kompanije Sony Ericsson
Služba za korisnike kompanije Sony Ericsson vam zahvaljuje na pokazanom zanimanju za naše proizvode.
Ukoliko vam možemo pomoći, molimo Vas da nas kontaktirate ponovno i da posjetite našu Internet stranicu www.sonyericsson.com gdje možete naći više informacija i podršku za naše proizvode
Bookmarks