+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 456

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2003
    Mobitel
    SE: C905, P1i
    Operater
    098, 091
    Bodovi
    14.525
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.525, Nivo: 29
    Bodovi: 14.525, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo kupio i ja. Meni standardno SE i ja sam zadovoljan, mob je brz. Kamera je u redu ipak je to mob.
    No iznenađuje me slide, ovo mi je prvi slider, klima se 1-2 mm otvoren i zatvoren mislim da to baš ne bi trebalo biti tako, možda nešto nije pritegnuto?
    www.karate-nedelisce.hr

"Zaklela se zemlja raju da se sve tajne (laži) doznaju"

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10 Pro,
    Operater
    091, 095,
    Bodovi
    22.607
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.607, Nivo: 36
    Bodovi: 22.607, Nivo: 36
    Ukupna aktivnost: 52,0%
    Ukupna aktivnost: 52,0%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam ga kupio početkom godine i slide mi je isti kao na početku. Nije se rasklimao i stvarno odlično funkcionira.
    PREDATOR

Forumaš
    Datum registracije
    Sep 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao debeliz Pregledaj post
    Evo kupio i ja. Meni standardno SE i ja sam zadovoljan, mob je brz. Kamera je u redu ipak je to mob.
    No iznenađuje me slide, ovo mi je prvi slider, klima se 1-2 mm otvoren i zatvoren mislim da to baš ne bi trebalo biti tako, možda nešto nije pritegnuto?

Kod mene je obratno,slider u otvorenom polozaju se ne klima uopce a u zatvorenom ima hod od oko (ili manje) 1 mm gore kod one dvije tipke a dole nije toliko izrazen (ali postoji)

Ja mislim da ovo nije neki bed,ja imam druga koji ima C905 i kod njega se ne klima uopce. I ja mislim da je sasvim u redu da se ovaj masivan telefon (ipak je to od onih tezih) klima ali malo. Inace gledao sam servisni manual C90ice i nema se sta pritezati. Unutrasnja izvedba,resenja slidera i koliko sam video onaj flat kabel su odlicno rijesena. Kada zatvaras slider imaj navike da ga ne zatvaras kao da se radi o Zippo upaljacu nego koliko je moguce lagano,ne odsecno. (Flat sa vremenom moze iskociti iz lezista pa raditi probleme,ovo je kod svih slidera..ovisno od izvedbe)

Inace nadogradnjom sam tobio youtube i dosta duze trajanje baterije,brza multimedia i brzi meni.

Samo jos nesto me muci a to je da nakon nadogradnje telka mi ne zna nekako uslikati crvenu ispravno. Jel to kod tebe slucaj? Ovo mi niko ne zna objasniti

Necu da baratam sa A2 uploaderom i stavljati novi driver,znam da je jednostavno ali necu (zbog jamstva)

Inace slike su stvarno strava za jedan mobilni. Sada neispravnu crvenu korigiram sa stavljanjem na cloudy ili smanjivanjem ekspozicije. Ali ja hocu da sve bude na auto i da ne moram paliti Photoshop i da mi crvena opet bude crvena a da ne vuce na magentu (iritira,pogotovo kada slikas zene,zbog ruza )

= Citat = Izvorno postao debeliz Pregledaj post
    Normalno je da se malo klima, mislim da se to ne može izbjeći. Samo ja nisma nikada imao slider pa mi djeluje previše.
    Eh, a kako skidate poklopac baterije? Imam osjećaj da je zamišljeno da se i ne skida baš previše.
    Pa bas i nije predviden da bi stalno malo vadio bateriju. Ako vec moras imas dva nacina

Otvori slider i probaj gurati poklopac baterije prema dole
    ili
    Upotrebi,recimo,nesto plasticno i tanko ali tupo. Nesto slicno kao ona trzalica za gitare (ili kako se vec zove)
    Zadnji uredio ravilov : 12-08-2009 u 23:43

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Sony Ericsson web bug :D
    By tomios in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 07-12-2006, 07:24
  2. Sony Ericsson CAR-100
    By Dark in forum Mreža
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 15-05-2004, 20:32
  3. Sony Ericsson HBM-30